18/09/2021

Deputat Oana Vlăducă: Iohannis și Guvernul Lui continuă să ne vândă blana ursului din pădure în privința unui vaccin care încă nu există!

Deputat Oana Vlăducă a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre ieșirile publice ale președintelului Klaus Iohannis și ale premierului Ludovic Orban cu privire la ”sosirea” unui vaccin anti-covid în România. Deși nimeni nu știe cu exactitate când va veni și dacă este cu adevărat benefic, raportat la modul de realizare, conținut, dar și al efectelor secundare pe care nimeni nu ar vrea să și le asume, cei aflați la guvernare fac promisiuni spre ”iluzionarea” cetățenilor.

Declarații pe larg, candidat la Senatul României din partea Pro România Dâmbovița, deputat Oana Vlăducă:

”În mod evident tema vaccinului este adusă continuu în față de Klaus Iohannis și Ludovic Orban ca să deturneze atenția de la alte subiecte ce le-ar putea fi dăunătoare politic. Totul se joacă doar electoral în aceste zile, inclusiv sănătatea oamenilor. Apropo, ați mai auzit ceva de Piatra Neamț? Câtă indignare pentru 2 zile, după care dl Iohannis, dl Orban, dl Tătaru au avut grijă să ne „scape” de subiect. În deplină înțelegere cu PSD, care n-avea nici el niciun interes să se vorbească de Arsene.

 Iohannis și Guvernul Lui continuă să ne vândă blana ursului din pădure în privința unui vaccin care încă nu există!

De câteva săptămâni, mai exact de când a început campania, Iohannis, Orban și Tătaru ne povestesc despre un viitor vaccin inexistent în prezent.

La final de octombrie, Nelu Tătaru ne povestea cum prima tranșă din vaccin va veni la finalul lui decembrie. Pe 1 noiembrie, Orban ne spunea că vaccinul vine în aprilie – mai. Acum, Iohannis ne spune că va ajunge la începutul anului viitor. Cei de la guvernare se încurcă în propriile lor minciuni cu privire la vaccin de o lună de zile încoace. De ce? Pentru că nu există un vaccin!

Ne vând această iluzie încontinuu pentru că nu vor să mai vorbească despre realitatea pe care o trăim cu toții: spitale sufocate, locurile la ATI care nu mai există, peste 10.000 de infectați pe zi, peste 10.000 de morți, piețele, teatrele, restaurantele, școlile închise, economia în colaps.

Citește și: Cum a fost posibil ca în România să intre măști neconforme, care nu îi protejează deloc pe români?

Iohannis și cu Orban ar trebui să lase poveștile despre vaccin și să facă ceva pentru miile de români care se îmbolnăvesc și mor zilnic! Soluții care pot salva viețile a zeci de mii de români există! Una e foarte simplă: testarea în masă a populației! TESTARE DESPRE CARE DISCUTAM PERMANENT NOI, CEI DE LA PRO ROMANIA

România are nevoie urgent de un nou guvern care să se preocupe cu adevărat de sănătatea românilor! Orban și Iohannis sunt total depășiți de acest lucru.” a explicat Oana Vlăducă în conferința de presă de astăzi.

Citește și:

Deputat Oana Vlăducă: Starea de alertă este un lock-down mascat, ca guvernul să poată închide orașe

Adrian Țuțuianu: Va fi o prezență scăzută la vot. Oamenii sunt nemulțumiți

Adrian Țuțuianu: După 15 decembrie România va intra în carantină totală

Deputat Oana Vlăducă: Un sistem medical pe butuci. Oamenii sunt ai nimănui!

Adrian Țuțuianu: Demisia Guvernului Orban, așa nu se mai poate!

Adrian Țuțuianu: De ce Victor Ponta prim-ministru?

Deputat Oana Vlăducă: Una din reușitele mele – Legea privind prevenirea și combaterea violenței domestice

Adrian Țuțuianu: PRO ROMÂNIA este, în momentul de față, SINGURA VOCE DE OPOZIȚIE la adresa actualei puteri

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița, CMF 11200008

Distribuie acest articol Oficial Media
Share