18/09/2021

Cum a fost posibil ca în România să intre măști neconforme, care nu îi protejează deloc pe români?

Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor a făcut controale, în perioada 23 octombrie – 23 noiembrie, la 599 de magazine din țară, mari retaileri și lanțuri de farmacii care vând măşti de protecție. Conform acesteia peste 93% din măştile comercializate în România sunt neconforme.

Deputat Pro România, Oana Vlăducă a precizat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, faptul că ”Nu sănătatea noastră a contat pentru ei, ci șpăgile pe care și le-au tras când au lăsat în țară măști neconforme!”.

Candidatul la Senatul României din partea Pro România Dâmbovița a mai spus că sub sloganul obsedant ”poartă mască”, pe care l-am auzit non-stop, românii s-au conformat în zadar- „Poartă mască, poartă mască, poartă mască… Numai asta au știut să repete de dimineața până seara. Și oamenii au purtat mască. Cu ce folos? Din cei 10.000 de români care se infectează zilnic, probabil că jumătate o fac din cauză că au avut încredere în recomandările lui Iohannis: poartă masca! Au purtat măștile și iată că au descoperit că le-au purtat degeaba.”

Declarații pe larg:

”Ludovic Orban anunţă că autorităţile vor face în continuare controale „foarte serioase” în care se va verifica dacă măştile de protecţie scoase pe piaţa românească sunt conforme cu cerinţele şi recomandă cumpărarea de măşti produse în România.

O altă dovadă de ticăloșie amestecată cu incompetență. E incredibil cât de senin vorbesc oamenii ăștia. Înainte de a ieși la televizor și să vorbească despre măști, Ludovic ar fi trebuit să ne spună cum a fost posibil ca în România să intre măști neconforme, care nu îi protejează deloc pe români. Pentru că ei ne-au obligat să purtăm măștile neconforme și tot ei sunt cei sunt responsabili de calitatea măștilor care se importă în România! Cine e de vină? Mama de la Candesti?

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor: peste 93% din măştile comercializate în România sunt neconforme

În ultimul an de zile au împrumutat 125 miliarde de lei, bani pe care tot noi îi vom da înapoi, și cu toate astea nu au fost în stare să aducă niște nenorocite de măști care să îi protejeze pe români!

Problema este că actualii guvernanți, în loc să rezolve această problemă și să taie în carne vie, ei încearcă să îi protejeze pe cei care au adus măștile neconforme în țară.

După ce s-a constatat că peste jumătate din măștile de protecție pe care le cumpărăm din magazine nu  ne protejează ei nu le-au retras din magazine, așa cum ar fi fost normal. Dimpotrivă, ei au modificat legea în asemenea fel încât aceste măști să poată fi comercializate în continuare,  dar sub un alt nume: acoperitor facial!

Degeaba stăm noi în izolare sau nu ne trimitem copiii la școală dacă, fără să știm, purtăm măști care nu ne protejează nici pe noi și nici pe cei din jur. Înainte să le faci recomandări românilor să cumpere măști conforme cu toate normele europene, ar trebui ca tu, Ludovic, și guvernul tău de incompetenți să vă asigurați că în România nu mai intră măști neconforme. Din cauza voastră s-au infectat mii de români nevinovați.” a declarat Oana Vlăducă în conferința de presă.

Citește și:

Deputat Oana Vlăducă: Iohannis și Guvernul Lui continuă să ne vândă blana ursului din pădure în privința unui vaccin care încă nu există!

Deputat Oana Vlăducă: Starea de alertă este un lock-down mascat, ca guvernul să poată închide orașe

Adrian Țuțuianu: Va fi o prezență scăzută la vot. Oamenii sunt nemulțumiți

Adrian Țuțuianu: După 15 decembrie România va intra în carantină totală

Deputat Oana Vlăducă: Un sistem medical pe butuci. Oamenii sunt ai nimănui!

Adrian Țuțuianu: Demisia Guvernului Orban, așa nu se mai poate!

Adrian Țuțuianu: De ce Victor Ponta prim-ministru?

Deputat Oana Vlăducă: Una din reușitele mele – Legea privind prevenirea și combaterea violenței domestice

Adrian Țuțuianu: PRO ROMÂNIA este, în momentul de față, SINGURA VOCE DE OPOZIȚIE la adresa actualei puteri

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița, CMF 11200008

Distribuie acest articol Oficial Media
Share