Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„Domnule Președinte Klaus Iohannis, românii s-au trezit! Nu mai vrem să fim OI mânate în turmă!” – Alex Coita

Alex Coita, diplomat și economist a transmis un mesaj președintelui Iohannis și clasei politice românești. Ne-am săturat de blaturi ascunse, de teme toxice, de teme care nu mai interesează pe nimeni.

Ne-am săturat să fim oi de turmă – Alex Coita

„Domnule Președinte Klaus Iohannis, românii s-au trezit! Nu mai vrem să fim OI mânate în turmă! Veniți alături de noi sau vă lăsăm în urmă!

Domnule Iohannis,

Vă vorbesc în calitate de cetățean exasperat de lupta surdă pe care o duc marile partide. Vă cer să mă ascultați pe mine și pe milioanele de români care s-au SĂTURAT de răfuielile dintre PSD și PNL! S-au săturat de blaturi ascunse, s-au săturat de teme toxice, de teme paralele cu agenda noastră, a cetățenilor, de teme perimate care nu mai interesează pe nimeni!

Domnule Președinte,

În acest moment, noi, românii, avem nevoie de LIBERTATE, de interacțiune umană, ne-am săturat să ne simțim prizonieri! Merităm să fim informați complet și corect, merităm să înțelegem ce ni se întâmplă.

Nu vrem să ne mai simțim ca niște OI mânate în turmă la tăiere.

Nu vom uita imaginile de pe Aeroportul din Cluj, nu vom uita imaginile cu exporturile de carne vie pe plantațiile occidentale!

Noi românii suntem îngrijorați pentru ziua de mâine, ne temem pentru sănătatea și pentru pâinea părinților noștri, ne e frică să nu-i vedem pe copiii noștri fără locuri de muncă, suntem îngrijorați că nepoții noștri nu vor mai avea nicio perspectivă!

Noi românii ne-am trezit! Am învățat în această perioadă ce înseamnă responsabilitatea față de noi înșine și față de cei din jurul nostru. Ne dorim să muncim, să contribuim, să facem o schimbare! Suntem pregătiți să investim timp și bani pentru a ne crea un viitor mai bun!

Domnule Iohannis,

Noi, oamenii acestei țări, am învățat lecțiile acestei crize. Suntem pregătiți pentru un nou început. Vrem să ne asumăm reconstrucția acestei țări.

Dar dumneavoastră, liderii politici ai acestei țări, ați învățat ceva? Sau vă gândiți tot la mizele voastre electorale, la jocurile politice și la calculele meschine care au ținut România la periferia Europei timp de 30 de ani.

Domnule Președinte, domnilor guvernanți, domnilor politicieni,

Noi ne-am trezit! Românii s-au deșteptat. Și, pentru că suntem un popor răbdător, mai suntem dispuși să vă așteptăm și pe voi. Dar răbdarea noastră se apropie de sfârșit! Faceți o schimbare, sau vă lăsăm în urmă de tot!”, a spus Alexandru Coita.

Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Alex Coita: încerc să ajut un pic țara

”Eu nu mă consider analist politic. Eu sunt diplomat și economist. M-am pregătit pentru o carieră în diplomație, am fost pasionat toată viața de de relațiile internaționale, politică externă.  Am obținut diplome de facultate și master în aceste domenii. Am studiat economia internațională și am obținut un doctorat în Securitate. Aceasta e pasiunea mea și domeniul la care mă pricep. Am început să fiu apropiat de politică, pentru că, revenind în România după șapte ani, am avut această miză de a încerca să ajut un pic țara. În timp, sper că am reușit să înțeleg cum funcționează procesele acestei țări. Din punct de vedere profesional, vorbim de modul în care îmi câștig existența, sunt consultant, am o mică firmă de consultanță de business, prin care încerc să ajut firme străine. Am lucrat și cu firme românești, să-și facă strategii, să comunice mai bine în plan intern și extern” a spus Alex Coita, în cadrul unui interviu acordat pentru DCNews. 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">