Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Declarații oficiale șocante: Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu se va încheia niciodată – obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii

Au apărut informații șocante pe care dacă în urmă cu 6-7 luni nimeni nu le lua în seamă, acum s-a declarat oficial că este vorba despre reorganizarea societății. ”Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu va însemna sfârşitul greutăţilor. Nu se va încheia niciodată. Te vor obliga să te vaccinezi, dar vei fi tot în arest. OMS spune că obiectivul nu este vaccinul ci reorganizarea societăţii.”

Când scriam toate acestea, la sfărșitul lunii februarie și începutul lunii martie, am fost catalogați ca apostoli ai dezinformării, deși o făceam în spiritul libertății și al binelui pentru care am dat viață, cu 11 ani în urmă, acestei publicații online. Noi nu avem nevoie de sistem, nu avem nevoie de grupurile de interese care au acaparat viața socială, economică și politică.

Dacă veți intra pe seria articolelor ”Condamnați și condamnabili” sau pe campania ”Tu plătești”, vă veți convinge că noi nu distrugem și nici nu salvăm, doar spunem. Cei care vă ”salvează” se află la discreția Unicei Surse de Informare, primesc știrile la pachet și vi le servesc prin toate metodele subliminale pe care le receptați ca realități fără să vă dați seama că sunt manipulări distructive.

Am interpretat și editat pentru dumneavoastră ultimul documentar care este de-a dreptul șocant, pentru că se bazează pe declarații oficiale ale OMS, ale lui Bill Gates și ale dr. Tedros, care, pentru conformitate, nici nu este medic.

“Nu putem şi nu ne vom întoarce la cum erau lucrurile înainte.”, este un citat din liderul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, dr. Tedros

”De luni de zile cei mai mulţi stăm doar acasă. Data viitoare când vă urcaţi în avion şi vizitaţi unele oraşe mari, aţi putea fi surprinşi. Mai ales dacă ştiaţi oraşele dinainte de pandemie. Multe s-au schimbat într-un timp scurt. Magazine şi restaurante sunt închise, bisericile au fost închise duminică dimineaţa. Străzile par goale, cu excepţia parcurilor, unde găsim oameni fără adăpost. Oamenii pe care îi întâlneşti poartă mască şi nu se apropie de tine. E o experienţă ciudata, ţara şi cultura s-au schimbat foarte mult şi nu în bine. Întrebarea este cât va mai dura, cât vom mai îndura până ne vom lua ţara înapoi? Această întrebare este pusă rareori, iar cei ce o ridică sunt descurajaţi să o facă.

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Mai întâi ni s-a spus că ne vom întoarce la viaţa obişnuită când spitalele nu vor mai fi pline şi curba va fi aplatizată. Curba a rămas plată şi în unele locuri nici nu s-a format. Apoi ni s-a spus că vom reveni la normal când vom avea un vaccin. Totul va fi bine când ne vom putea vaccina împotriva covid-19. Asta ne-au spus şi încă ne spun autorităţile. Statul Virginia ne-a spus că vaccinul, când va fi disponibil, va fi obligatoriu. Nu toate vaccinurile sunt obligatorii, precum cele pentru hepatită şi HIV. Nici cel pentru meningită, în ciuda faptului că meningita omoară mult mai mulţi studenţi decât coronavirusul.

OMS spune că obiectivul nu este vaccinul ci reorganizarea societăţii

Ni se spune că atunci când vom avea un vaccin totul va fi bine. Acum s-au răzgândit din nou. Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu va însemna sfârşitul greutăţilor. Nu se va încheia niciodată. Te vor obliga să te vaccinezi, dar vei fi tot în arest. OMS spune că obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii. “Nu putem şi nu ne vom întoarce la cum erau lucrurile înainte.”, este un citat din liderul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, dr. Tedros, care nici nu este doctor.

Conform lui Tedros, covid-19 nu este o criză de sănătate publică şi nici măcar nu e un virus. S-ar putea să vă surprindă, dar după el, covid-19 are de-a face cu încălzirea globală. Cităm: “Pandemia de Covid-19 reprezintă impulsul de care era nevoie pentru acelerarea eforturilor de a răspunde schimbărilor climatice.”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Sigur nu v-aţi aşteptat la asta. Bill Gates, da, e întru totul de acord. El a publicat un eseu pe pagina proprie de internet, pe care probabil nu l-aţi văzut, susţinând că lecţia covid-19 este că noi ceilalţi trebuie să sacrificăm şi mai mult pentru a salva pământul de la încălzire. Pentru oamenii care nu sunt miliardari cu influenţă globală, lucrurile sunt derutante.

Pretexte suficient de bune pentru controlul social al maselor

Ce legătură are coronavirusul cu schimbările climatice? Poate faptul că amândouă vin din China. Asta e legătura evidentă. Dar nu asta vor să spună dr. Tedros şi Bill Gates. Ambii se pleacă înaintea Chinei şi n-ar critica niciodată serios guvernul chinez. Nu asta e legătura pe care o fac. Din perspectiva lor, pandemia şi schimbările climatice au în comun cu totul altceva.

Ambele sunt pretexte suficient de bune pentru controlul social al maselor. Ambele sunt crize aproape de nerezolvat, care pot fi folosite pentru a şunta democraţia şi a obliga oamenii lipsiţi de putere să asculte de ei. Acum are logică. V-aţi întrebat de ce autorităţile consideră coronavirusul o criză majoră de sănătate publică, dar nu şi sinuciderile sau drogurile? Acesta e motivul. Când o mamă de 16 ani moare în urma unei supradoze, dr. Tedros şi Bill Gates nu devin mai puternici. Moartea ei este inutilă pentru ei, aşa că nu le pasă. Dacă ai vrea să îmbunătăţeşti viaţa oamenilor, ai privi lucrurile diferit şi ai ajunge la alte concluzii cu privire la pandemie. În doar câteva săptămâni, un virus ucigaş, pornit din China Centrală, prin Europa, ajunge în toate marile oraşe din Occident.

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

OMS nu a făcut nimic pentru a-l opri, ci doar a contribuit la dezinformare. Astea sunt faptele. La ce concluzie poate ajunge un om raţional în urma lor? Prima şi cea mai evidentă este că globalizarea are riscuri. Are şi avantaje, bineînţeles, precum obiecte de plastic proaste şi ieftine din China, dar are şi riscuri. Pandemia se răspândeşte foarte repede. Şi, când s-a întâmplat, cea mai importantă organizaţie publică de sănătate a eşuat în mod intenţionat. OMS este coruptă radical. Asta e a doua lecţie. Dar nimeni nu vorbeşte despre asta. Când i-aţi auzit ultima dată pe Bill Gates sau dr. Tedros spunând asta? Niciodată şi nici n-o vor spune, fiindcă nu au niciun beneficiu de pe urma recunoaşterii lor.

Cine sunt de fapt criminalii climaterici?

Lucrul acesta este valabil în orice criză. Ne prezintă doar lecţiile care le conferă mai multă putere. Să luăm încălzirea globală. Cum ar evalua un om raţional încălzirea globală. Dacă chiar crezi că emisiile de carbon distrug climatul terestru, lucru pe care-l tot auzim… Poate au dreptate. Atunci te-ai uita atent cine se află în spatele emisiilor de carbon. Ai pune întrebări serioase economiei globale.

Cine profită de pe urma sistemului care distruge Pământul? Cum contribuie cei mai bogaţi şi mai puternici oameni din lume, adică instituţiile financiare şi monopolurile tehnologice, la emisiile de carbon. Ar fi prima întrebare pe care ai pune-o, fiindcă acesta este modul logic de analizare a schimbărilor climatice. Dacă ai gândi aşa ai ajunge la concluzia că oamenii precum Michael Bloomberg, de exemplu, sunt de fapt criminali climaterici.

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Doar avioanele lor private produc mai multe emisii de carbon decât multe sate din Africa sau decât cartierul în care locuiţi dumneavoastră. Mult mai mult. Dar nimeni din stânga ecologistă nu-l critică pe Michael Bloomberg, pe care-l consideră un lider al luptei împotriva schimbărilor climatice. Dacă analizezi numerele, ideea aceasta este ridicolă, dar ţi-o livrează fără să le tresară niciun muşchi şi se aşteaptă s-o crezi. Este parte a naturii umane ca fiecare dintre noi să vrea să fie eroul propriei poveşti, lucru valabil în particular pentru cei bogaţi, care au înclinaţii narcisice. Dar în cazul acesta, fug de responsabilitate.

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

Profită de pe urma unui sistem pe care-l condamnă, iar vina nu este a lor, ci a dumneavoastră. Dumneavoastră distrugeţi umanitatea şi trebuie să vă schimbaţi. Faceţi prea mulţi copii, conduceți o camionetă, aţi uitat să vă puneţi masca. Veţi merge în iad. Mult succes cu falimentul, cu crizele şi cu viaţa distrusă, americani de rând. Noi stăm la club şi bem ceva. E o înşelătorie şi încă una evidentă.

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Iată încă o informaţie pe care n-o veţi vedea la televizor. Cu mai puţin de o lună în urmă, pe 31 iulie, CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) din Atlanta, instituţie importantă, finanţată de guvernul federal, a transmis informaţii inspectoratelor sanitare pentru cei infectaţi cu coronavirus pentru a împiedica răspândirea. Într-o notă de subsol CDC recunoaşte că cercetătorii nu au găsit dovezi că “masca ofera vreo protecţie împotriva coronavirusului”. În analiza răspândirii viusului, CDC recomandă să nu se ţină cont dacă oamenii poartă sau nu mască. Cu alte cuvinte, purtarea măştii poate fi complet irelevantă pentru răspândirea virusului.”

Editare: Lorena Iordache

https://m.youtube.com/watch?v=HQ9aNX0Lz84

Citește și:

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Dați de știre tuturor, pe 19 septembrie avem întâlnire în Piața Universității. În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share