Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Este Revoltă Mondială. Oamenii împart manifeste ca în vreme de război și se organizează pentru 20 martie 2021

Pe social-media se fac grupuri și grupări care detaliază aspectele marelui protest de pe 20 martie 2021. Nu mai este vorba nici pe departe de un simplu act de protest, ci vorbim despre un război social-ideologic între o parte a populației și reprezentanți ai statului care impun măsuri opresive.
Am urmărit îndeaproape declarațiile publice ale senatoarei Diana Soșoacă, ale unor invitați din emisiuni televizate și aceștia confirmă că sunt milioane de oameni care s-au răzvrătit împotriva sistemului opresiv -spun ei-, la noi în țară. De asemenea, studiind postările de pe platformele de socializare, am intrat în posesia multor materiale care prevestesc aceste manifestații de mare amploare.

Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

ȘOCANT! Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative

Faptul că nu au fost acceptate opiniile miilor de specialiști din întreaga lume legate de falsul număr al deceselor, faptul că cei mai mulți cetățeni știu că pacienții au fost uciși în spitale din neglijență, din neștiință, sau chiar cu intenție și, mai ales arestarea la domiciliu, obligativitatea purtării măștii și a injectării globale de seruri, toate acestea au determinat peste trei sferturi din populație să își ceară libertatea și dreptul la viață. Menționăm că această mare rovoltă populară este anunțată până acum în 50 de țări.

Aceste acțiuni nu au mai avut loc de după Al Doilea Război Mondial

Astfel de proteste majore, organizări de ”grupuri de rezistență” nu au mai avut loc în România de după Al Doilea Război Mondial. Împărțirea de manifeste, de flyere, și rețelele de rezistență care comunică între ele sunt fenomene unice în ultima jumătate de secol, ceea ce ne face să credem că unei părți a populației i-a ajuns cuțitul la os și va face orice pentru a-și recupera libertatea.

Redacția noastră poate spera ca totul să se negocieze și să se desfășoare cu cumpătare și dialog. Facem apel la calm, la mișcări pașnice. De asemenea forțele de ordine DIN ORICE ȚARĂ, să nu bruscheze și să nu intervină întrucât butoiul este plin cu pulbere și orice mișcare neprevăzută poate degenera într-o manifestație agresivă.

Vă prezentăm apelul publicat pe social-media:
”Marea Manifestație ce se va desfășura la nivel internațional pe data de #20_Martie a fost deja notificată Primăriei Capitalei ?. Așadar, ne vedem cu toții la Marșul World Freedom Rally unde #România solidarizează ? ? ? cu celelalte #țări din lumea intreagă, precum se vede din imaginea 3. (Uite, chiar așa, nici nu știu cate s-au inscris pana la actuala ?, 40 – 50?)
Marșul va avea atinge puncte însemnate ale luptei pentru drepturi și libertăți și va avea următorul #Traseu:
– Piața Victoriei (startul),
– Piața Romană,
– Piața Universității,
– Coborâre prin Centrul Vechi spre
– Parcul Izvor (la „Alveolă”) unde vom și continua #relax_ul libertății în aer liber. Căci vom avea și un „party” tematic ?. Nu vă e dor ?? Mie, foarte. Să crape arahații de ciudă ???
????. Va iesi o maaare Horă, cânt și voie bună, vom #respira_liber, vom #canta_liber, vom #dansa_liber, ne vom #îmbrățișa_liber, vom da curs #voii_bune si #omeniei_libere și neîngrădite, vom fi #normali, asa cum suntem iar nu asa cum vor sa ne transforme alții cu ideologiile lor. #Vom_manifesta_Viața, impreună cu peste 50 de țări din întreaga lume. Cred că nu a mai existat un astfel de Eveniment in istorie pana acum. #Haideti_pe_20 sa ne aducem aminte de noi, sa ne aducem aminte ca suntem vii si liberi…
P.S. – bineinteles ca si acest eveniment va avea un caracter #apolitic fiind unul al Societații Civile, orice incercare de confiscare a acestuia de diversi politiceni fiind strict interzisa si considerata o lipsa de respect la adresa Cetățeanului.
Doamne ajută!


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Citește și:

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Dan Bittman: ”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă, eram Suedia nu România”

Protestatari cretini nu creștini, spune Radu Tudor de la Antena3. Medicul Răzvan Constantinescu l-a numit ”oligofren”

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Energia feminină – puntea dintre lumea văzută și nevăzută

LIVE – Proteste masive ACUM în București și în mai multe orașe din țară

Comisar de Poliție, Christian Ciocan: Cum trebuie sa procedăm cu amenzile aplicate pentru nepurtarea pe faţă a măştii

Se sparge COVIDUL: Jaf ca-n codru în perioada stării de urgență!

Deputat Carmen Holban: Viitorul unei națiuni sunt copiii!

ALDE are nevoie de cumpătare nu de războaie interne

Un bărbat de 45 de ani a decedat la câteva ore după vaccin

Declarații șocante: Vasile Dîncu (PSD), de acord cu pașaportul de vaccinare, din rațiuni de „igienă socială”

Toți românii alături de Diana Șoșoacă! VIDEO – Nu o lăsați să lupte singură

O informație corectă! Susține proiectul ADEVĂR PENTRU CITITOR! 

g ????…!”

Vă prezentăm manifestul print, flyerele care sunt împărțite cetățenilor:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share