Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

A murit președintele John Magufuli – singurul președinte care s-a împotrivit OMS și dictaturilor medicale

Președintele John Magufuli este singurul președinte care s-a împotrivit OMS. El a încetat din viaţă din cauza unor probleme cardiace, a anunţat, miercuri, vicepreşedinta Tanzaniei, Samia Suluhu Hassan, informează AFP, citată de Agerpres.

singurul președinte care s-a împotrivit OMS

Magufuli, care avea 61 de ani, a apărut ultima dată în public pe 27 februarie şi au circulate zvonuri persistente despre starea sănătăţii sale. Să ne amintim că este omul care a făcut teste PCR pe capra, pe papaya ca să demonstreze că testul nu are nicio relevanță. A ținut țara fără restricții, poate singurul președinte care nu a înclinat capul în fața noii ordini mondiale dictate de OMS.

Cu un an în urmă ziarul nostru publica declarațiile lui John Magufuli pe care le veți găsi aici. Singura țară care nu a recunoscut boala covid 19 ca una apocaliptică și care, desigur, nu a înregistrat decese. Țara a funcționat la parametri normali, turismul fiind funcțional la capacitate totală.

Se pun semne de întrebare legate de moartea celui care s-a împotrivit OMS.

  1. NICIUN ALT PREȘEDINTE DIN CEI SUPUȘI O.M.S. NU A MURIT. A MURIT SINGURUL PREȘEDINTE ADVERSAR AL OMS.
  2. Nu a murit niciun oficial -ministru, parlamentar, politician- care și-a încis țara și a distrus economia, a murit singurul care a lasat economia să meargă.
  3. Dacă ar fi făcut vaccinul nimeni nu ar fi spus că a decedat din cauza vaccinului, dar acum, indiferent de cauza morții, manipulatorii o trec la covid așa cum au făcut cu toate bolile un an de zile în lumea întreagă.
  4. Se urmărește un efect de panică asupra populațiilor care nu mai cred nimic din falsa apocalipsă, dar se va obține exact inversul.
  5. A decedat cel care a încurajat întâlnirile religioase și știm că religia este prima pe lista ridicării din drepturile oamenilor.

”Președintele Tanzaniei a fost criticat pentru modul în care a gestionat criza de coronavirus. El i-a încurajat pe cetățeni să continue să se întâlnească în grupuri numeroase în lăcașurile de cult, în timp ce majoritatea statelor au impus distanțarea fizică pentru a limita răspândirea cazurilor de infectare.”, scriam noi acum aproape un an. Vezi articolul și video!!!

“Cu mare regret vă anunţ că astăzi, 17 martie 2021, la ora 18:00, l-am pierdut curajosul nostru lider, preşedintele Tanzaniei, John Pombe Magufuli”, a spus Samia Suluhu Hassan.

Samia Suluhu Hassan a declarat că preşedintele a încetat din viaţă la spitalul de stat Emilio Mzena din Dar es Salaam, unde se afla sub tratament.

Declarații șocante! Teste CORONA pozitive la o capră și un fruct

”Președintele John Magufuli din Tanzania a dispărut în urmă cu câteva zile, iar acum mass-media din fluxul de știri false spune că a murit de covid-19. El a fost singurul lider mondial care a expus pe deplin întreaga pandemie. Echipa sa de securitate l-a sfătuit la începutul anului trecut să verifice calitatea testelor PCR. Au trimis teste la un laborator, de la o capră, o pasăre, un durian și o papaya. Testele au avut nume reale de pacienti și toate au ieșit pozitive.

Președintele John Magufuli a oprit toate testările și a expus acest lucru lumii într-un discurs. Apoi a deschis Tanzania pentru a călătorii fără teste PCR sau măsuri de carantină. A fost singurul președinte împotriva OMS, împotriva programului de vaccinare și nu avea planuri de a-și otrăvi cetățenii. De asemenea, a fost împotriva purtării măștilor și le-a spus oamenilor din Tanzania să nu le poarte”, circulă un mesaj în social-media.

John Magufuli suferea de probleme cardiace

În urmă cu o săptămână, liderul opoziţiei Tundu Lissu, aflat în exil în Belgia, a început să chestioneze absenţa preşedintelui, spunând că acesta suferă de o formă severă a Covid-19, agravată de probleme de sănătate.

Luni, Samia Suluhu Hassan a făcut apel la ignorarea unor astfel de zvonuri, sugerând în acelaşi timp că preşedintele era într-adevăr bolnav.

“Dacă există un moment în care trebuie să rămânem uniţi, este acum”, declarase ea cu acea ocazie.

Re-ales în octombrie, Magufuli, supranumit “Buldozerul”, a venit la putere în 2015 promiţând că va lupta împotriva corupţiei. Și a făcut-o! Și-a ținut țara VIE!!!

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">