Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mărturia șocantă a unui polițist: ”Mi-am dat demisia din Poliția Română!” Ce amenințări primea de la șefi

Avocatul Iulian Urban, aduce în atenția publică, mesajul unui polițist care susține că și-a dat demisia dintr-un sistem corupt, obedient politicului și nu cetățeanului, așa cum au jurat toți cei din sistemul public, să-și apere oamenii în slujba căruia s-au pus. 

”Aveti grija de voi căci Statul si Poliția Română nu o vor face!”, spune fostul polițist Gabi Dumitrescu într-un mesaj postat pe facebook. Acesta susține că nu a dat amenzi pentru mască în timpul pandemiei, ”știind că este ilegal” și că încalcă drepturile cetățenești, iar pentru asta a primt doar 50% din salariu timp de 5 luni, și mai mult de atât, era amenințat de superiori că va fi dat afară. Între timp, omul Gabi Dumitrescu, a ales să-și dea DEMISIA.

Același fost polițist, a mai trecut printr-o dramă, în momentul în care și-a pierdut soția, iar cei din spital i-au propus, cu bani, să o declare decedată de COVID.  Citește mai multe detalii aici:

Fost polițist: Mi s-a oferit o suma de bani să-mi declar soția moartă de COVID!

Urmăriți declarația integrală:

”Azi mi-am dat demisia de la Poliția Română!

Întotdeauna am apărat omul de rând, fapt pentru care am luat decizia, în 2011, de a face parte din Politia Română!

Am fost printre puținii polițiști din România care nu au dat amenzi pentru mască știind ca este ceva nelegitim, care încalcă drepturile cetățenești! Pentru acest fapt nu mi-am primit salariul întreg ci doar 50% timp de 5 luni de zile! Ca sa vedeți câtă dreptate exista in lumea asta al naibii de ,,democratică”…

Am fost printre puținii polițiști din România care au pus tot timpul cetățeanul pe primul loc si nu politicianul…Fapt pentru care șeful meu ma tot amenința că dacă nu fac cum mi se ordonă voi fi dat afară…Uite ca mi-am dat eu demisia inainte sa imi ceara el să demisionez!

Am fost printre puținii polițiști care au avut curajul sa iasă tot timpul in față si sa spună nu nedreptății…Iar pentru asta multi ,,colegi” si-au facut cruce când am iesit pentru ultima dată din secția de poliție!

Nu regret că m-am facut polițist și cu atât mai mult că am încercat să fac din institutul de Poliție un institut dedicat cetățeanului si nu politicianului! Merg inainte cu capul sus si cu sufletul împăcat căci pentru dreptate si pentru cetatenii acestei țări am luptat si voi lupta în continuare!

Aveti grija de voi căci Statul si Poliția Română nu o vor face!”, a scris Gabi Dumitrescu pe pagina de Facebook.

 

 


Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share