Politicianule, de ce distrugi viețile românilor? Pentru ce înșeli și ucizi oameni?

Politicianule, cine ți-a ordonat să nu vezi ce se întâmplă în spitale, cine ți-a dat dreptul să închizi porțile pentru ca părinții să nu-și vadă copiii, iar copiii să nu-și mai vadă părinții și ororile la care au fost supuși în spitale?

Politicianule care stai în parlament, cine ți-a permis să strivești poporul român, să îi iei dreptul la mișcare, dreptul la aer și soare? Ce boală este aceea care nu face victime prin ea însăși, ci prin măsurile impuse de autorități? Ești atât de prost încât să răspunzi: ”așa a zis OMS”?


Citește și:

Proteste mai multe decât la Revoluție. Presa tace la cele mai mari manifestații din ultimele decenii


Cine ți-a dat voie să închizi ochii și să taci. De ce este totul secret? Cine vorbește despre boală și decese, când acestea nu pot fi dovedite, ci se bazează pe notele secrete ale unor sclavi angajați cu simbrie. Politicianule, această boală suspectă poate fi declarată doar de un procuror în urma unei autopsii. Dacă ai tăcut ești complice la atrocitățile exercitate asupra românilor.

Nu ai ascultat niciun alt specialist în domeniu, nu ți-ai pus întrebări, sau ai știut mereu că oamenii sunt duși la ”dușuri” și ai tăcut? Ești la fel de vinovat pentru acest „Auschwitz” la fel cum au fost cei judecați pentru cel din trecut.  Adevărul va ieși la iveală azi, sau peste un an, sau peste zece.

Nimeni nu te va salva pe tine, politicianule, nici pe cel din primărie, nici pe cel din prefectură, din guvern sau parlament. Niciodată nu veți scăpa niciunul. Veți plăti toți!

Politicianule de ce distrugi viețile românilor

Sute de persoane au ieșit în stradă în Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Brăila pentru a protesta față de noile restricții impuse de Guvern.

Oamenii strigă „libertate”, au cântat Imnul României și chiar au încercat să incendieze măștile de protecție. Protestatarii cer demisia lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, cer deschiderea restaurantelor. Mulți manifestanți nu poartă masca de protecție și nici nu păstrează distanțarea fizică. Majoritatea tinerilor aflați la protest scandează: „Libertate” sau „Arafat, du-te acasă că de tine nu ne pasă”.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share