Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”M-ai lăsat cu o durere mare in suflet copilul meu drag si scump!” o mamă își plânge copilul de 20 de ani mort la 6 zile după vaccinare

Durere mare pentru o mamă, pentru rude și pentru cei apropiați. Sute de comentarii pe contul de facebook. La 6 zile după vaccinul Pfizer un tânăr de 20 de ani a decedat, după ce a anunțat că regretă că a făcut vaccinul și că se simte rău. Din păcate tânărul nu i-a spus mamei despre intenţia sa de a se vaccina decât în momentul în care şi-a primit serul experimental. Mama susţine că nici ea şi nici bunica nu erau de acord cu acest vaccin.

Nu am ştiut că merge la vaccin. Mi-a spus când era deja vaccinat, mai avea 4 minute de aşteptare. Sărăcuţul, ce mândru a fost că s-a vaccinat. Copilul meu avea planuri şi ambiţii să meargă înapoi la Cluj pentru facultate.”

“După o săptămână de la vaccin, nu se moare la 20 de ani, e sfâşietor. Nu sunt cuvinte pentru durerea asta, sunt alături de tine, Violeta. Cele mai sincere condoleanţe. Odihneşte-te în pace, Bogdan!” a scris una din prietenele mamei pe contul de facebook.

Citește și:

Violeta Ndong, mama băiatului, spune că a cerut şi o autopsie însă aşa cum ne-au obişnuit “sursele oficiale”, au dat ce răspunsuri au vrut ei. Poate se vor sesiza organele abilitate în acest sens şi vor investiga moartea acestui copil. Putea fi al lor.

Nici nu vreau să mai spun ce rezultate am primit de la autopsie şi cum după 20 de minute am fost chemaţi înapoi să schimbe hârtia. Ne-au luat-o din mână şi ne-au dat alta cu explicaţii ca la nişte oameni proşti.

Oamenii buni, mai vreţi să moară şi alţi copii ca să vă treziţi? Va place suferinţa, sunteti masochişti? Nu ştiu cum mai dormiţi, voi cei care îi indemnaţi pe oameni să-şi bage otrăvuri în ei, nu ştiu cum o să vă mai iertaţi când va muri şi urmatorul copil, sau adult, sau mama, sau tată, sau bunicii, sau fratele sau sora cuiva. Dar vouă nu vă pasă, nu-i aşa??!

 

 

Tânărul s-ar fi vaccinat pe data de 14 mai 2021 și a acuzat o stare generală rea, iar pe data de 20 mai 2021 a decedat.
Eu nici nu am stiut că merge la vaccin, mie mi-a spus doar cand era deja vaccinat, mai avea 4 minute de așteptare. Sărăcuțul ce mându a fost că s-a vaccinat, declară mama acestuia într-un comentariu pe o rețea de socializare.

Vreau sa-mi cer iertare de la toată lumea pe care am supărat , multi mi-ați fost alături in cel mai greu moment din viata mea de pana acum . Va rog sa ma iertati si va Multumesc , sa-l iertati si pe Bogdi daca v-a gresit vreodată cu ceva ???”, scrie mama pe contul personal de facebook.

Aceasta mai spune că a făcut toate demersurile legale pentru a ancheta moartea fiului său, dar este conştientă că se luptă cu morile de vânt.

Merg în continuare cu demersurile la poliţie şi tot ce trebuie, dar ştiu că mă lupt cu morile de vânt. Copilaşul meu a mers la vaccinare din cauza la TV şi alte reţele de socializare unde sunt oamenii încurajaţi şi se fac “maratoane”. Se arată doar cum stau oamenii la cozi să facă vaccinul, dar “reclama” la consecinţe nu se face. Nu se mai dau informaţii despre reacţii adverse şi riscuri, inclusiv cel de a-ţi pierde viaţa. Oricum pe băiatul meu nu mi-l ridică nimeni din mormânt.”

Citeşte şi:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share