Piperea: România cheltuie 4000 de lei pe lună pentru fiecare refugiat

Avocat Gheorghe Piperea atrage atenția cu privire la banii cheltuiți de Guvern pe ajutoarele oferite refugiaților din Ucraina. Acesta susține că nu este normal să apelăm la fondurile țării în condițiile în care România se împrumută deja cu 6% pe an, iar Uniunea Europeană are buget special alocat pentru refugiați, trebuie doar să-l și…ceară cineva.
”Pe valul emoțional al acestui război planificat, care a cauzat atât de multă suferință acelor oameni simpli, Iohannis ar putea face ceva util, umanitar și geopolitic corect – să ceară acești bani de la UE. Sunt fonduri de acest gen cu purcoiul în bugetul UE. Ca să nu mai vorbim că sunt neutilizate cca 3 mld de doze de ser experimental de „imunizare””, a scris Gheorghe Piperea pe social media.
Piperea: ”De pe net și rețele de socializare am înțeles că România cheltuie, pe deviz aprobat prin hg, cca 4000 de lei pe lună pe fiecare refugiat de război.
Sunt de acord cu suportul umanitar pentru acești oameni prinși fără voia lor în menghina unui război care nu este al lor (și, cu siguranță, nici al nostru), ci este planificat de marile puteri și de arhanghelii plandemiei.
Problema este cât timp mai poate dura acest ajutor și cu ce va fi finanțat.
La un număr de 500 de mii de refugiați, reiese o cheltuială lunară de cca 2 miliarde de lei, adică de 500 de milioane de euro. Pe un an, suma devine 6 miliarde de euro.
România, care se împrumută deja cu 6% pe an, nu poate susține un asemenea efort. Toată bunăvoința autorităților și tot entuziasmul (ipocrit) al mass-media și al ong-urilor militante se vor epuiza rapid.
Pe valul emoțional al acestui război planificat, care a cauzat atât de multă suferință acelor oameni simpli, Iohannis ar putea face ceva util, umanitar și geopolitic corect – să ceară acești bani de la UE. Sunt fonduri de acest gen cu purcoiul în bugetul UE. Ca să nu mai vorbim că sunt neutilizate cca 3 mld de doze de ser experimental de „imunizare”. UE ar putea reorienta cei 30-40 de mld euro alocați inutil acestor doze către susținerea statelor, ca România, care s-au oferit să găzduiască un număr nelimitat de refugiați, pe termen nedefinit.
România și refugiații ucrainieni ar putea ieși bine din această criză umanitară, inclusiv sub raportul acoperirii deficitului de forță de muncă din România și în planul relațiilor reciproce, istoric nu prea calde, dintre români și ucrainieni.
Va face Iohannis asta? Probabil că nu. Un indiciu este faptul că, după întâlnirea cu Maia Sandu, de la Chișinău, domnul prședinte a spus că va putea utiliza bani din … PNRR. Chestie care, desigur, nu se poate, pentru că ar fi deturnare de fonduri.”
Citește și:

Mergem cu recensământul: trei mici și-o bere, o găleată și-o umbrelă

Melissa Ciummei, investitor: Nu sunt certificate verzi, este vorba despre resetarea sistemului financiar

Cum a dispărut la modul așa sincronizat pandemia?

Ucrainienii au doborât accidental atât MIG-ul Lancer cât și elicopterul PUMA

Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

S-a terminat pandemia? La graniță intră oricine fără teste, fără vaccinuri

Mărturia unui pacient din Cluj: ”Legați de pat, intubați și omorâți. Mi s-a spus să tac, ca să ies viu din spital”

CEA MAI MARE FRAUDĂ DIN ISTORIE s-a bazat pe un test neconcludent și a declarat bolnavi „pe presupunere”

Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”

Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share