Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

Medici împinși să comită fals în acte publice ca să ”rotunjească” bilanțul Covid. Lipsa jurnaliștilor profesioniști, care să investigheze ”sursele oficiale”. Să ne amintim: și în epoca nazistă oamenii se informau din surse oficiale.

MINCIUNA COVID DEMASCATĂ

Stare de Urgență declarată ilegal fiindcă pandemia nu a fost declarata oficial. Pacienți care mor în lipsa accesului rapid la tratamente și spitalizare. Medici împinși să comită fals în acte publice ca să ”rotunjească” bilanțul Covid. Lipsa jurnaliștilor profesioniști, care să investigheze ”sursele oficiale”.

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă

Să ne amintim: și în epoca nazistă oamenii se informau din surse oficiale. Ne-am deplasat recent la Iași ca să aflăm opinia unuia dintre rarii medici care vorbește deschis despre ilegalitățile, nedreptățile și absurdul festivalului Cântarea Pandemiei. A fost o discuție lungă, fără filtre și teorii ale conspirației, cu explicații știintifice și expertiza interlocutorului, chestionat asupra temelor care ne seacă existența în ultimele 3 luni.

MINCIUNA COVID DEMASCATĂ – E nevoie de jurnaliști adevărați

Unul dintre noi, Pompiliu Diplan: ”Acest interviu este o mănușă aruncată către presa main stream de oamenii care vor sa afle adevarul. DACĂ mai există jurnaliști adevărați și etici, care știu să aplice, profesionisGlobal. Astfel, ii invitam pe cei mai cool jurnalisti de investigatie din România. Echipa Romania Te Iubesc: Paul Angelescu, Alex Dima, Paula Herlo, Cristian Leonte, Rareș Năstase, Cosmin Savu. Dar și oamenilor independenți de la Recorder: Alex Nedea, Cristian Delcea, Mihai Voinea, Andrei Craciun, Razvan Ionescu, Laurentiu Ungureanu, Andrei Udisteanu, David Muntean, Alina Paduraru, Ionut Duinea, Anca Simina. Sau un preferat de-al meu (datorită filmului Colectiv) Catalin Tolontan P.S. Sunteți toți preferatii mei, de-aia v-am pus aici :).

Provocarea nu este făcută cu prejudecăți, inimicitie sau aroganta, ci cu dorința sinceră de a afla împreuna, toți, adevărul. Acum sa ii cunoaștem mai bine pe participantii din interviu.

Răzvan Constantinescu încearcă să demaște minciuna cu pandemia

Dr. Răzvan Constantinescu- Medic primar de Gastroenterologie și Medicină internă, Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iași. Răzvan Constantinescu încearcă să demaște minciuna cu pandemia pentru că pacienții săi suferă din cauza mascaradei, dar și pentru că o consideră o datorie civică și de conștiință pe care fiecare intelectual ar trebui să o conștientizeze: nu numai bolnavii suferă, ci toți concetățenii, întreaga țară suferă!

Este singurul medic din Iași care a câștigat un proces cu Ministrul Sănătății la ÎCCJ (Cseke Attila, 2011), și se intreabă: “de ce nu aș răzbi și acum?”

Au murit în saloane! Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical

Pompiliu Diplan – inginer, antreprenor si Project Manager. Șef de promoție la Politehnică (Transporturi), licențiat în Filosofie la Universitatea din București, Master (MS) in Computer Science la Universitatea din Florida – SUA. Cariera i-a trecut de la ”big is powerful” prin Microsoft ori Hitachi, la “small is beautiful” prin propriile sale firme. În cariera sa de cetățean, vrea să rămână un om liber și demn în nebunia mascaradei globale Covid 19. Își vrea viața înapoi și intreabă: voi nu?


[wpedon id=”88835″]


Suntem la fel de sclavi în propria țară

Crede că acum avem ocazia să ne arătăm ROMÂNI cu mintea trează și cu o singură voce, neinfectați de politică, să ne arătăm o forță care să se opună batjocurii așezate peste capul plecat și firea noastră (blândă). Ne-am pierdut respectul de sine în numita pandemie și suntem intubați cu minciună. Dar respectul, ca și libertatea, se câștigă, nu se acordă. Și doar dacă te lupți câștigi respectul prietenilor și neprietenilor. Am obținut respectul lumii, pentru puțină vreme, în 1989, insă am schimbat statul comunist cu cel globalist. Suntem la fel de sclavi in propria noastră țară. De ce nu putem sa avem si independență, si autonomie, si astea FĂRĂ totalitarismul comunist sau globalist? Pentru că independență înseamnă renașterea capitalului autohton, re-românizarea economiei și să ai decizia, ca popor, pentru toate resursele tale. (Mai înseamnă și ca vinovații, toți, să plătească.)

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=CxtJRRLK-sQ&fbclid=IwAR0-KWCTCMjFQTp3eGAr5deDcvfrlL_fvUfyQ1WDfHYG8CEF6SdNAlNbR-w&app=desktop

Mircea Pușcașu – președinte al asociației, și coordonator al site-ului Bucovina Profundă, fondator al asociației Europa Veche, vicepreședintele Federației ProVita, inițiator al proiectului ARCUS de educație non-formală pentru tineri, amabsolvit UMF Iași, cu o licență despre bolile autoimune. Îi place să spună că “în timpul liber profeseaza ca dentist”. A organizat conferințe, lansări de carte, seminarii, dezbateri publice pe teme mai cuminți sau mai fierbinți, a lansat campanii locale de informare și proteste. A înțeles că pandemia inițiată in Wuhan este amplificată mediatic și folosită drept pretext pentru impunerea unei noi paradigme totalitare in politica globală, bazată pe controlul asupra omului prin legilație și prin tehnologii digitale.

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă

E unul dintre cei ce au înțeles ce se întâmplă și propune un tribunal internațional unde să fie judecați pentru terorism și crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei” recente si a evenimentelor următoare desfășurate după agenda unei adevărate lovituri de stat globale. Încearcă să își urmeze vocația de om liber ce vrea să afle și să rostească adevărul.

p.s.: salvati videoclipul si repostati-l de cate ori va fi sters!!! 

Au murit în saloane! Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Citește și:

O echipă de filmare atacată la Dortmund, mii de oameni la Stuttgart, arestări la Berlin


Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie


„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share