Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Proteste violente în Rotterdam împotriva certificatului verde. Poliția a tras în oameni și a folosit tunuri de apă

 

 

 

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

Un protest față de restricțiile anti-pandemie s-a transformat, vineri seară, într-o revoltă violentă în centrul orașului olandez Rotterdam.

Câteva sute de persoane s-au adunat vineri seară în centrul oraşului Rotterdam ca să denunţe decizia guvernului de a condiţiona accesul în spaţiile publice închise de prezentarea certificatului care atestă vaccinarea, vindecarea de COVID-19 ori test recent negativ.

Sâmbătă, primarul orașului olandez a criticat „orgia de violență”. Câteva sute de oameni revoltați au incendiat mașini, au declanșat focuri de artificii și au aruncat cu pietre în oamenii legii în timpul protestelor de vineri seară.

Autoritățile au răspuns cu focuri de avertizare și tunuri de apă.Poliția a fost forțată să scoată armele și chiar să tragă focuri directe”, a declarat primarul Ahmed Aboutaleb, într-o conferință de presă sâmbătă dimineața, scrie Reuters.

Caracterizând incidentele, Aboutaleb a spus că a fost „o orgie de violență, nu mă pot gândi la un alt mod de a-l descrie”.

Autoritățile au declarat că au arestat peste 20 de persoane și se așteptă să mai facă arestări. Centrul orașului în care au avut loc revoltele este monitorizat de camerele de securitate, iar toți cei implicați urmează să fie identificați.

Noua carantină parţială a intrat în vigoare în Țările de Jos în urmă cu o săptămână, dar între timp au apărut noi recorduri de infectări. Sunt peste 20 de mii de noi cazuri zilnic, în condiţiile în care imunitatea oferită de primele două doze de vaccin a slăbit semnificativ. Abia zilele trecute, autorităţile au început campania de administrare a dozei booster, mai întâi pentru vârstnici.

De asemenea, restaurantele şi barurile se închid la ora locală 20:00, iar magazinele, cu o oră mai devreme.

Un nou protest anti-restricții anunţat pentru sâmbătă în Amsterdam a fost anulat după incidentele petrecute vineri seară la Rotterdam.

 

PROTESTE ȘI LA VIENA

Câteva mii de manifestanţi s-au adunat sâmbătă, 20 noiembrie, și la Viena pentru a protesta faţă de restricţii şi de vaccinarea obligatorie anunţate cu o zi înainte de Guvern pentru a lupta împotriva pandemiei de Covid-19.

Mulţimea, adunată în inima capitalei austriece, lângă cancelarie, a afişat pancarte care denunţă “dictatura corona” sau “nu divizării societăţii”.

Manifestaţia are loc sub supraveghere atentă de către poliţie, care se temea de sosirea unor activişti neo-nazişti şi huligani.

La o săptămână după ce a impus restricţii pentru persoanele nevaccinate, cancelarul conservator Alexander Schallenberg a anunţat vineri un lock down pentru 8,9 milioane de locuitori până pe 13 decembrie. De luni, aceştia nu vor mai avea dreptul să-şi părăsească locuinţa decât pentru cumpărături, sport sau pentru îngrijiri medicale. Doar şcolile rămân deschise.

În ciuda reticenţei sale iniţiale, guvernul va pregăti şi o lege care să impună vaccinarea obligatorie a populaţiei adulte de la 1 februarie 2022.

https://twitter.com/G_P_L_M/status/1462042336884670471?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1462042336884670471%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fziare.com%2Finternational%2Fstiri-internationale%2Fproteste-viena-restrictii-pandemie-covid-vaccinare-obligatorie-1711285

Citește și:

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

BOMBĂ! Alexandru Rafila este fiul unui securist care a ordonat să fie executați și torturați țăranii care s-au opus colectivizării

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Vom folosi teama, le vom scurta viața, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi – LEGĂMÂNTUL SECRET

Avocat Piperea: Vaccinarea și utilizarea certificatului „verde” ar trebui urgent oprite

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea a 90% din populația României, până în 2023. Inclusiv COPIII care au împlinit 12 ani

Varujan Vosganian: Colegul nostru a decedat după a treia doză de vaccin. Articol Oficial Media Multitasking

Cristina Elena Răducanu: ”Prefer să încasez un glonț decât să iau dozele voastre și pașaportul ca un câine”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share