Sălile de sport și sălile de jocuri de noroc, redeschise dar discutabil – Spălat cu apă la sticle sau șervețele umede

Sălile de sport au fost redeschise, la fel şi cele pentru jocuri de noroc şi pariurile sportive unde pot fi încasări mari. Dar accesul se face exlusiv în condiţii speciale şi în regim limitat sau cu programare. Sunt reguli foarte clare care trebuie respectate pentru ca toată lumea să fie în siguranţă. Unii patroni chiar ar luat măsuri suplimentare de protecţie. Există şi polemici pe seama deciziilor de relaxare.

Reguli pentru sălile de sport și pentru sălile de jocuri

În cazinouri şi în sălile pentru jocuri de noroc au acces doar cei care poată mască. Toţi cei care redeschis astfel de spaţii au luat deja măsuri de protecţie aşa cum au fost cerute de autorităţi.

Virgil Ianțu: „Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

Şi angajatii sunt obligați să poarte măști de protecție în permanență și să dezinfecteze locațiile. Mulți dintre managerii sălilor de jocuri de noroc au luat măsuri suplimentare de protecție pentru ca toată lumea să se simtă cât mai în siguranţă.

Guvernanţii au fost criticaţi pentru că au permis deshiderea cazoinourilor şi a sălilor de jocuri dar ţin închise restaurantele. Premierul a explicat decizia.

În plus, în cele aproape trei luni în care activitatea din domeniul jocurilor de noroc a fost oprită, 45.000 de angajați au fost în șomaj tehnic.

Potrivit datelor oficiale, în fiecare lună de pauză, pierderile la bugetul de stat au fost între 60 și 70 de milioane de euro.

S-au redeschis şi sălile de sport dar clienţii sunt primiţi doar în condiţii speciale şi cu programare. Locurile disponibile sunt mai puţine decât înainte de criza covid.

De asemenea aici intervin probleme de natură igienică și în mediul online au circulat tot felul de memeuri care aratau oameni cu peturi, sau servetele umede, stiind că activitățile sportive necesită duș atât înainte cât și după.

În sală, fiecare persoană trebuie să aibă alocat un spaţiuz de 7 mp dacă face exerciţii la aparate şi de 10 matri pătraţi pentru mișcare de tip aerobic. De asemenea, este interzisă folosirea în comun a duşurilor, saunei şi altor zone cu risc mare de transmitere a coronavirusului.

Virgil Ianțu: „Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share