Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Deși sute de spitale au fost goale în aceste luni, s-au pierdut vieți care puteau fi salvate. Cei care au gestionat criza Covid-19 în țara noastră vor trebui să dea socoteală pentru ceea ce s-a întâmplat în unitățile sanitare. Aveti aici mai multe declarații ale specialiștilor sau ale oamenilor din sistemul medical.

A apărut documentul

”S-au întâmplat lucruri nemaipomenite pentru care sper din suflet să răspundă cineva pentru că a pierde viața unui om care ar fi putut fi salvat e ceva impardonabil. Eu aș vrea tare mult ca cei care conduc lucrurile să-și asume pentru că, încă o dată vă spun, vine vremea când vor trebui să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în spitale”, afirmă medicul Monica Pop.

Și medicul Răzvan Constantinescu se întreabă de ce medicii români nu spun nimic despre faptul că spitalele sunt goale, în așteptarea victimelor pandemiei și în acest timp pacienții cu alte probleme sunt ignorați.

Au murit în saloane! Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical

”Te duci dimineață la serviciu și vezi că în loc de 150 de pacienți, cum erau de obicei, în clinică sunt 14. Sunt mai mulți doctori decât pacienți. Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali, alții privesc pe fereastră, spre pustietatea însorită de afară. Pe culoarele spitalului și prin saloane bate vântul, la fel ca prin conștiințele noastre.”

Avocatul Gheorghe Piperea vine cu un document șocant!

Acesta publică pe pagina de facebook atât documentul cu pricina cât și un comentariu pe marginea tragediilor iscate de această decizie de a nu mai trata alți pacienți:

”Aveți aici o poză a ordinului “comandantului acțiunii” (ce formulă cool, de revoluție cubaneză…) care a închis, practic, 90% din spitale, plus policlinici, cabinete medicale, clinici stomatologice, săli de fizioterapie și recuperare medicală etc. Tot ceea ce nu a fost “urgență medicală” nu a putut fi tratat, îngrijit, supus recuperării, analizat și evaluat. Dincolo de faptul că urgențele medicale au fost asociate covid-19 sau au fost la latitudinea unor manageri de spitale (ați văzut ce profesii au unii dintre ei, puși de puterea pandemică…), este evident ca au fost ținuți la distanță milioane de pacienți cronici sau cu probleme medicale acute, pentru o fantasmă.

A apărut documentul șoc: doar urgențele pot fi tratate deși sute de spitale sunt goale

Cineva îmi atrăgea atenția – și are dreptate – că imposibilitatea analizelor și evaluărilor medicale va putea lăsa fără indemnizații și pensii de boală/incapacitate de muncă sute de mii de oameni.

A apărut documentul șoc
Este limpede că acest ordin al comandantului acțiunii, contrasemnat de doi miniștri, a restrâns sever și anti-constituțional dreptul la sănătate și, în cazul plătitorilor de asigurări, dreptul de proprietate asupra prestațiilor medicale la care sistemul sanitar este obligat.

Statul ne crede niște sclavi inculți care pot fi jecmăniți la drumul mare toată viața

A apărut documentul șoc
Cu toate acestea, respectivul act administrativ nu e ordin de ministru, nu e ordonanță militară, nu e hotarâre de guverna și, cu atât mai mult, nu e lege, singura care ar fi putut restrânge drepturi, în condițiile art. 53 din Constituție.
Grav este că, deși este emis și se întemeiază pe decretul privind starea de urgență, care NU mai este în vigoare, acest ordin este încă aplicabil și chiar se aplică strict, în ciuda tot mai multor proteste ale pacienților și ale medicilor.

Nu e sarcastic că cei trei triumviri care au copt acest ordin încearcă să se disculpe acum, anticipat în raport de viitoarele procese penale, că refuzul tratamentului și al internării, care a cauzat atâtea drame și tragedii, este culpa și răspunderea exclusive ale managerilor de spital și ale medicilor?

Dacă nu vi se pare că această scuză vă insultă inteligența, nu aveți decât să rămâneți pasivi – eu nu voi rămâne”, spune avocatul Gheorghe Piperea.

Citește și:

Au murit în saloane! Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical

Cîțu nu dublează ”pomenile” copiilor pentru că țara este în criză. Oare cine a generat criza?

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Distribuie acest articol Oficial Media
Share