Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Premierul a participat, marți, prin videoconferință, la dezbaterea „Resetarea sistemului de sănătate: de la experiența din criza Covid, la reformă și modernizare”, organizată de CursDeGuvernare.ro.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin”
Fotocredit: Octav Ganea, sursa: G4Media.ro

Premierul Ludovic Orban a decis: ”Căutăm vaccin!”

”Eu sunt un susținător al vaccinului. Ar trebui să fim și noi mai proactivi, să derulăm campanii în care să contracarăm toate absurditățile și toate aberațiile pe care le-am auzit în campanile pe care nu știu cine le finanțează. E clar că sunt finanțate campaniile antivacciniștilor, care în mod evident, fac parte dintr-un mecanism elaborat al unei strategii de dezinformare care e aplicată nu numai în România, ci și în alte țări din Europa și care în mare parte cred că-și are izvorul în afara Europei, mai spre est”, a declarat Ludovic Orban, conform stiripesurse.ro.

Ceea ce nu spune premierul este faptul că tocmai guvernul pe care îl conduce a finanțat massmedia ca să susțină punctele de vedere agreate de puterea politică. Companii de publicitate, reclame, spoturi și o mare sumă de bani care a mers către google, astfel încât aceștia să blocheze răspândirea altor opinii decât cele emise de autorități. De ce ar da guvernul bani unor grupuri media să susțină teorii care au la bază un adevăr palpabil? Adevărul nu trebuie plătit.

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”

Adevărul este simplu și nu trebuie plătit

Deputatul Vosganian exprimă în cîteva rânduri o realitate vizibilă pentru orice muritor, cum că cei care se opun vaccinării, nu au la bază vreo afacere, deci nu au pe ce cale să obțină vreun ban de undeva… nu au ce procent să primească din nimic, din zero. Așa cum și cei care susțin că virusul nu este pandemie și nu reprezintă un pericol proporțional cu mascarada totalitarismului medico-social, nu au ce să câștige pentru că nu se produce nimic din sistarea circului covid. De cealaltă parte, toți cei care susțin vaccinarea și pandemia covid, câștigă sume fabuloase pe linie farmaceutică, pe linie de producție a componentelor sanitare, medicale, și prin investiții spitalicești.

Absența vaccinului și a isteriei covid nu produce niciun ban, prezența lor, DA! Deci cine are interes financiar să poarte campanii de mediatizare?

Varujan Vosganian scrie într-o aritmetică limpede pentru orice privitor al acestui spectacol:

”Nu știu exact ce înseamnă „anti-vaccinist” pentru că nu cred că există cineva care să nege rolul vaccinurilor în combaterea unor boli, de la turbare și până la malarie ori poliomelită. Probabil că „anti-vacciniștii” sunt cei care nu sunt de acord cu varianta actuală a proiectului de lege a vaccinării aflat în dezbaterea Camerei Deputaților. Dacă ăsta e înțelesul, atunci da, sunt anti-vaccinist. Aflu de la Ludovic Orban că anti-vacciniștii sunt susținuți de campanii de finanțare. Ciudat, eu credeam că, mai degrabă, pro-vacciniștii zgomotoși sunt susținuți de campanii de finanțare. La drept vorbind, nu știu ce câștig iese, din punct de vedere financiar, din faptul că o persoană refuză să vaccineze. E, însă, lesne de înțeles ce câștiguri pot apărea din vaccinarea obligatorie.”

Așadar lupta este pe bani, nu pe sănătate, că sănătoși eram și înainte!

”Noi și acum căutăm vaccin antiCoVID. Sigur, desigur căutăm și tratament. În gândirea pe care o avem pentru toamnă, când se estimează o revenire a epidemiei, ne gândim să facem o vaccinare antigripă pe scară largă, trei-patru milioane, câte doze reușim să adunăm, ca un mijloc de a simplifica. În fine, vaccinul e foarte important. Reacția noastră trebuie să fie campanii inteligente în care să-i convingem pe toți aceia care pot cădea pradă acestor dezinformări, care repet – sunt sistemice, bine finanțate și bine gândite, în mod inteligent gândite și care generează o astfel de reacție absurdă din partea foarte multor oameni maturi care cad pradă acestei dezinformări”, a conchis Ludovic Orban.  stiripesurse.ro

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Distribuie acest articol Oficial Media
Share