Virgil Ianțu: „Iertați-ne!” În 2020, educație din ’84. Mesaj DUR pentru politicieni

Personal vreau sa imi cer iertare, voua, pentru ca nu am facut suficient pentru a nu permite ca lucrurile sa ajunga aici, sau mai bine spus, sa ramana ca atunci. Si asta trebuie sa faca toti parintii din generatia mea. Iertati-ne!

virgil iantu iertati-ne

„Dragi copii,

In calendarele noastre scrie ca suntem in anul 2020. In schimb, in programa voastra de invatamant, scrie 1984. Spun asta pentru ca fiica mea, va trebui sa sustina, ca si voi, Examenul de Capacitate. Este incredibil ca dupa atatia ani, dupa schimbarea atator ministri si legi, noi suntem tot acolo. Desi, cred ca gresesc, din multe puncte de vedere ale educatiei, legata de responsabilitatea civica, educatei sexuala sau religie, suntem probabil la 1900, inca blocati in cutume si false prejudecati, desigur toate decise de falsi politicieni, care cauta doar populismul in toate masurile, de acum 30 de ani si pana azi”, a scris Virgil Ianțu pe pagina de Facebook.

Virgil Ianțu, revoltă asupra politicienilor

„Pe langa bagajul enorm de cunostinte greoaie, inutile, ce nu au legatura cu formarea intelectuala a unui copil, ne luptam si cu o maxima ingradire a creativitatii copilului, o lipsa a stimularii de a-si urma propria directie, pasiune sau abilitate.

Cum sa mergi astazi, in 2020, la Literatura Romana, pe ideea memorarii unor comentarii facute de altii, fara nici cea mai mica implicare a copilului care ar trebui sa analizeze din pucntul de vedere personal, sa isi cultve si educe gandirea critica, empatia, simtul artistic?! Unde este amprenta personala, analiza proprie, parerea despre o opera citita. Unde este creativitatea? Nu stiti? Ba da, stiti!


Ministerul educației joacă „alba-neagra” cu destinele copiilor și nervii părinților


Creativitatea a fost consumata in 30 de ani, in interese personale sau de partid, de cei care trebuiau sa creeze un sistem de invatamant bazat pe elemente care sa stimuleze personalitatea copilului, sa ii dea incredere, sa ii spuna ca e bun si sa il formeze sanatos si pentru ce va urma dupa scoala, sa formeze profesori competenti si adaptati la vremuri si la limbajul acestei generatii, nu anacronici. Doar ca acei politicieni, timp de 30 de ani au fost ocupati, foarte ocupati„, a completat el.

„Iertati-ne!”

.
„Copii, din pacate astea sunt conditiile create voua pentru a sustine astazi examenele „vietii”. Presiune si stres, nu dorinta si libertatea de a arata cine sunteti cu adevarat.

Personal vreau sa imi cer iertare, voua, pentru ca nu am facut suficient pentru a nu permite ca lucrurile sa ajunga aici, sau mai bine spus, sa ramana ca atunci. Si asta trebuie sa faca toti parintii din generatia mea. Iertati-ne! Am fost egoisti, comozi si ne-am vazut de ale noastre, am acceptat ce ni s-a dat, lucru pe care stiu ca voi nu il veti face pentru ca voi sunteti sanatosi, liberi si capabili sa ne vindecati pe noi si aceasta tara.

Voi, generatia asta fantastica, libera care acum sta cu presiunea examenelor de orice tip, capacitate, bac, facultate ati fost si in aceasta perioada dificila, mai buni ca noi, mai intelepti, si mai puternici. Asa veti fi si la examene, stiu asta, va sustin din tot sufletul si va doresc succes! Tineti minte mereu ca sunteti iubiti, asa cum sunteti, nu pentru note, nu pentru altceva!


Numărul 1 mondial, Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirus


Noi, dragi parinti, in situatia actuala, orice s-ar intampla la aceste examene, avem datoria sa ne sustinem copiii, sa le multumim pentru cat sunt de buni, sa ii imbratisam si sa le spunem cat de mult ii iubim. Pentru ca doar iubirea le poate arata cat sunt de valorosi, ca ei sa poata isi caute drumul si sa il urmeze, oriunde ar fi!”, a încheiat Virgil Ianțu.

Să te duci în boscheți, în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Domnii virusologi, ce facem cu urina la sticlă?

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share