Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Cercetător renumit: ”Autopsia este fundamentală”

Mai mulți medici s-au adunat și sunt gata să spuna adevărul. „Anulați circulara care interzice examinările post mortem”. Profesorul Cristoforo Pomara: „Morții vorbesc, nu blocați știința. Multe lucruri ar putea fi descoperite” Autopsia este fundamentală

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid

Profesorul Cristoforo Pomara reprezintă alți 30 de colegi cercetători și medici care încearcă să spună că nu poți confirma un decedat de covid fara o autopsie, implicit numărulmorților nu este nici pe departe așa de mare cum a fost anunțat.

Nota redacției: Dumitru Coarnă a anunțat într-o emisiune televizată pe un post național, că în Romania, 90% din decese nu s-au datorat Covid 19. Ceea ce ar reduce numărul acestora la câteva sute, deci un fals pericol care a isterizat țara.

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

De ce nu se fac autopsii în Italia?

“Pentru că există această circulară din cadrul ministerului sănătății care spune în mod expres că “nu ar trebui să fie făcute” și, în esență, aceasta înseamnă că cine le comandă, adică direcții și centre de sănătate, își asumă responsabilitatea în caz de contagiune între medici. Știu că au făcut unele la Bergamo, la Milano. Aș dori să vă reamintesc că sistemul nostru prevede autopsia obligatorie în scop de diagnosticare, atunci când cauza morții nu este cunoscută cu exactitate.”


Ultimă oră:

GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Atărăstoae a avut dreptate


Pneumonia a fost menționată aproape întotdeauna pentru pacienții infectați care au murit în resuscitări. Dar nu atât de mulți mor de pneumonie în resuscitări! Atât de mulți încât, atunci când au făcut primele autopsii la Bergamo, și-au dat seama că au murit mai mulți pacienți din cauza trombozei și că pneumonia a fost o consecință. Următorul pas a fost ipoteza blocării vaselor de sânge. Pe scurt: pas cu pas, pe rând, poți parcurge un drum lung în cunoașterea clinică și, prin urmare, în terapie”.

Prima circulară a interzis autopsiile și a fost republicată. Autopsia este fundamentală

Ideea este că nu prea s-a murit de Covid. „Pare incredibil, dar este așa. M-aș aștepta de la stat, de la guvern, să întrebe: de ce au murit toți acei oameni?  M-aș aștepta să spună: să studiem totul bine, să prevenim recidivele. Cei morți vorbesc, așa cum spun ei. S-a întâmplat pentru Ebola, pentru SIDA: autopsiile au făcut diferența, sunt fundamentale pentru găsirea răspunsurilor corecte”.

“Nu este târziu să facem totul. Facem așa cum au făcut nemții care sunt în topul mondial cu publicațiile științifice privind rezultatele testelor de autopsie. În Hamburg, care este liderul acestor studii, autopsiile sunt obligatorii. Vrem să spunem că, poate și datorită acestor practici de medicină legală Germania are mai puține victime decât Italia”

Decedații de covid pot fi înmormântați de familie

„În calitate de cercetători – grupul nostru de 30 de medici legiști – implorăm să se analizeze această circulară și să ofere cercetătorilor condiții pentru a putea studia fiziopatologia morții, adică lanțul morții. Dacă aș putea face un apel, aș merge puțin mai departe. Aș cere anularea interdicției referitoare la izolarea decedaților de rude. De ce să nu îi poți vedea și să îți iei rămas bun pentru ultima oară? Ceea ce am văzut până acum este sfâșietor: spitalizări lungi în singurătate și apoi fără înmormântare, fără întoarcere în familie, fără revedere. Noi, legiștii, putem steriliza cadavrul și îl putem returna familiei pentru un ultim salut, fără contact. Nimeni nu a făcut public, dar chiar OMS a menționat că toate acestea sunt posibile”.

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!


Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share