Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ELITA MEDICINEI DIN ROMÂNIA NU SE VACCINEAZĂ. Aproape 90% din profesorii universitari de la Timișoara și 80% din cei de la UMF Iași NU SE VACCINEAZĂ

Dacă elita medicinei românești, profesorii universitari doctori din țară, nu se vaccinează, oare ce ar trebui să facem noi?

Victor Roncea: Pentru că rezultatele propagandei de vaccinare publicate pe 15 ianuarie afectau major planurile vacciniștilor, s-a reluat campania de muncă de convingere, om cu om, ca pe vremea comuniștilor, doar-doar se vor schimba rezultatele.

Ce ziceau rezultatele nemediatizate din 15 ianuarie? Că 55% din personalul învățâmântului pre-universitar și 40% din cel universitar nu vor să se vaccineze. De asemenea, rezultatele erau oferite și sub forma unor tabele centralizatoare cu toate județele și instituțiile de învățământ universitar din țară.

Ce face mașina de propagandă pe 1 februariei? Ne arată că munca de convingere a dat rezultate și azi 50% din personalul învățământul preuniversitar este gata de vaccinare (totuși, doar o jumătate!) și 77% din cel universitar.

Dar de-acum începe minciuna oficială – prin omisiune -, pentru că nu ni se mai dau tabelele centralizatoare, pentru a putea afla și noi ce reprezintă cele 77 de procente din mediul universitar, respectiv câte cadre didactice, câți portari, câți șoferi, femei de serviciu etc.

Elita nu se vaccineaza

Acum, pe 1 februarie, mașiniștii cortinelor și aparatelor de făcut fum de pe scena României și-au dat seama de greșeala epocală de pe 15 ianuarie – prezentarea realității. Noi am păstrat însă informațiile, spre corecta informare a opiniei publice.

Iar rezultatele sondajelor de pe 15 ianuarie ne spun că cei care nu-și doresc vaccinarea cu faimoasele produse experimentale Pfizer/BioNtech și Moderna – care produc morți subite și reacții adverse în masă – sunt tocmai cadrele didactice din medicină. Adică ELITA MEDICINEI ROMÂNEȘTI. Și nu în procente de 50 la 50%. Nu. În procente ce ajung până la 80% și aproape 90%! Iar la această elită se mai adaugă și elita comunității de informații din România, din Academia Națională de Informații, de la care aflăm că ar vrea să se vaccineze doar în procent de 42, 45%.

Citește mai mult și vezi statistici oficiale aici: ActiveNews.ro

Astfel, după cum prezentăm în extrase inserate în tabelul de mai jos, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca, doar 37% din personalul didactic titular și-a exprimat intenția de vaccinare, la UMF Târgu Mureș 30,21%, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași procentul scade până la 20,77 și 0 din cel asociat iar la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara până la senzaționalul procent de 12,79% și tot 0 din personalul didactic asociat. Or ști ei ceva…

Noi scriem pentru dumneavoastră, în interesul dumneavoastră. Ca să rezistăm avem nevoie de implicarea cititorilor noștri și orice donație ne ajută să mergem mai departe împreună. Dacă ultimele bastioane vor cădea și viitorul unei lumi libere va cădea. Implicați-vă și susțineți pe cei care vă sunt alături! Donează pentru Oficial Media!

[wpedon id=”88835″ align=”center”]

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share