Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

11 decembrie, ultima Luna Noua a anului 2015, in Sagetator. Provocarea suprema din partea Universului

Animals_Birds_Penguin_jump_031240_

Vineri, 11 decembrie, are loc ultima Luna Noua din anul 2015, in semnul Sagetatorului si ne va provoca sa lasam trecutul in urma, odata pentru totdeauna.

In numerologie, 11 este unul dintre numerele maestre – este semnul noilor inceputuri. Insa inainte de a putea avea un nou inceput, avem de facut alegerea de a ne lua ramas-bun.

Inca de cand Uranus si Pluto au intrat in cuadratura, in luna martie, am vazut defragmentarea vietilor noastre anterioare.

Ceea ce parea sigur in primavara, acum nu pare a fi nimic altceva decat o piatra de moara.

Relatiile, prieteniile si carierele care nu mai servesc evolutiei noastre s-au sfaramat si au disparut in trecut.

Sa spui ca anul ce e pe cale sa se termine a fost dificil, este cea mai modesta afirmatie. Am fost trasi si impinsi, chiar daca am incercat ferm sa ne infingem pe picioare si sa nu ne lasam purtati de flux.

Insa inca mai sunt intrebari si situatii care treneaza si care inca cersesc atentia noastra, iar aceasta Luna ne va provoca sa le confruntam, odata pentru totdeauna.

Am avut o prima imagine din ceea ce ne-ar putea astepta in 2016, undeva in jurul datei de 27 noiembrie, atunci cand Saturn si Neptun au intrat in cuadratura, in semnul Pestilor si Sagetatorului – nu numai ca a fost scuturata sandramaua, ci a fost rasturnata de-a dreptul.

Aceasta cuadratura a fost despre a ne arata ca lucrurile pe care la un moment dat le credeam imposibile sunt de fapt, adevarate, iar daca suntem suficient de curajosi sa ne asumam un risc, Universul ne va darui o rasplata pe masura.

Orice a fost in constructie a inceput sa iasa la suprafata in acel moment, insa a fost doar inceputul a ceea ce urmeaza sa vina. Aceasta este influenta Lunii Noi din decembrie.

In data de 5 decembrie, Venus, planeta iubirii, a intrat in Scorpion, semnul pasiunii si al dorintei, ceea ce va aprinde flacarile in noi toti, numai bine inainte de ultima Luna Noua a lui 2015.

Acest aspect cu Venus va fi in joc pana la finele lunii, ceea ce va hrani orice dorinta interioara pe care am reprimat-o sau ascuns-o.

Este privirea suprema aruncata in urma, insa cu Saturn si Neptun impreuna, nu se mai este vorba despre promisiuni, ci despre a le livra pe acestea. Nu mai este doar despre fantezie, ci despre frumusetea din libertatea de a ne construi propria realitate.

De asemenea, s-ar putea sa simtim o intoarcere in trecut in vietile noastre, catre ceea ce se intampla prin toamna lui 2012.

Situatii sunt pe cale de a incepe sa se clarifice, sa capete sens, insa numai daca suntem pregatiti sa primim si sa absorbim lectiile care au incercat sa ne creeze o noua poveste pentru fiecare dintre noi.

Au fost multe suisuri si coborasuri de-a lungul drumului, in ultimii 3 ani, multe momente de reintregire si de rupere in bucati, deoarece cateodata, drumul pe care il avem de facut nu este chiar cel mai usor.

Si astfel, ne gasim aici, la o rascruce, hotarand daca sa facem ceea ce am facut dintotdeauna sau sa ne asumam riscul si sa facem lucrurile diferit.

Sagetatorul este unul dintre semnele care iubeste cel mai mult libertatea, iar aceasta Luna Noua o vom simti cu totii ca fiind o forta ce ne trage catre lucrurile eliberatoare de limitele apasatoare impuse de asteptarile celorlalti.

S-ar putea a ne regasim spunand: “La naiba! De ce nu?” Aceasta este puterea pe care Sagetatorul o are asupra noastra.

Spre deosebire de alte semne, Sagetatorul nu are nicio problema in a lua decizii, iar daca realizeaza ca a fost una gresita, la fel, nu are nicio problema sa ii corecteze cursul imediat.

Tuturor ni se lanseaza o provocare de zile mari din partea Universului, de a pleca si de a lasa trecutul in urma, o data pentru totdeauna, iar apoi sa pasim definitiv in viitorul care ne-a asteptat in tot acest timp.

Iar acest lucru este despre a ne ierta pe noi insine si orice alegeri am facut pe parcursul ultimului an. Este despre a sti ca, uneori, trebuie sa ii ranim pe cei la care tinem cel mai mult, astfel incat sa invatam sa ne iubim pe noi insine. Este despre a intelege ca sincronizarea in timp face diferenta si ca anumite situatii trebuie sa musteasca mai mult pana sa fie gata.

Aceasta Luna Noua nu promite a fi una usoara. Va fi provocatoare, aducand schimbari in viata, deranjand clasicul status quo.

Va fi pasiune, dorinta, iertare, posibil chiar furie din partea celor pe care ii lasam in urma, pe masura ce pasim inainte pe calea noastra.

Insa totul este extrem de necesar.

Nu putem trai o viata sub aprobarea celorlalti, care sa ne faca sa ne simtim goi.

Indiferent cat de tare sau mult incercam sa negam ceea ce sufletul nostru a scris, ceea ce inima noastra cheama, in cele din urma dam fata cu alegerea de a ne urma inima, de a vedea ce se intampla sau de a inghiti totul, reprimand lucrurile care ne fac sa ne simtim cel mai in viata.

Mai multe pe Astrocafe.ro

 

Sursa: http://www.elephantjournal.com

Autor: Kate Rose

Traducere: Alice Danila
Distribuie acest articol Oficial Media
Share