Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ne mor tinerii responsabili, frumoși și liberi

De trei ani încoa mor tinerii pe capete, Tinerii aceia frumoși și liberi. Mor ”subit” sau de diverse. După ce ei ne-au pus pistolul în ceafă pe motiv că nu suntem responsabili și din cauza noastră le moare ”bunica”.
Au fost doi ani în care -este adevărat că ne-au murit bătrânii-, dar au murit de supradoze de opioide, somnifere etc, au murit înfometați și însetați în spitale (așa era protocolul) și/sau asfixiați cu butelii de sudură.

Uciși. În saci, fără să-i vezi, fără drept la autopsie.

Să motivezi că exista un virus care s-ar fi luat, nu se poate, întrucât se făcea mult sex prin spitale între eroii din linia-ntâi și prin hotelurile de carantină din diverse linii și liniuțe 😉 , deci ei ar fi fost primii infectați.
Mor tinerii. Reziștii. Tinerii aceia frumoși și liberi astăzi mor și mor de trei ani încoa. Ei, cei care aveau câte 4 doze sau mai multe, aveau scheme complete chiar și peste.

Mor tinerii ”responsabili” cu doze și scheme complete

Mor tinerii ”responsabili”, cei care ne dădeau afară din clădiri că nu purtam mască. Cei care traversau strada doar ca să nu treacă pe lângă noi. Cei care ne turnau la poliție.
Sper ca universul să-i ierte, Dumnezeu să-i ierte și Allah și Buddha și oricare ar fi nucleul lor pe pământul ăsta sau în cerurile astea.
O generație care nu prea lasă urmași pe motiv de alte găuri. O generație cu penalii lor. Cu tineri liberi. Care mor.
Dumnezeu să-i odihnească!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share