Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Informați-vă urgent! Senatul Statelor Unite a anunțat astăzi: „Corona este o minciună”!

 Este oficial. Senatul Statelor Unite a anunțat astăzi: „Corona este o minciună”! Mass-media acoperă adevărul.

Big Pharma, Big Tech, Big Media, OMS și alți trădători vor fi trimiși la răspundere. Astea sunt adevărate știri în plină dezvoltare!

Corona este o minciună

Corona este o minciună

Urmăriți declarațiile oficialilor americani.

Aveti aici un link care duce spre declaratiile de ultima ora. Atentie ca sunt sterse de catre militiile globaliste. Copiati si dati mai departe prin orice metode.

 

“Senatul american anunta deschiderea mai multor anchete care vizeaza in mod special, urmatoarele aspecte.
  • 1. Cine a ascuns si de ce, originea virusului. Aceasta ancheta ca si multe altele, il vizeaza in mod direct pe Fauci, care conform ultimelor date, este pasibil de puscarie pe viata.
  • 2. De ce a luat OMS-ul acele masuri absurde si cretine in perioada pandemiei, care au dus la ingroparea economiei mondiale, decesul sute de mii de persoane, precum si la tensiuni sociale fara precedent?

Citește și: Promovare online – Advertoriale la prețuri fără concurență

  • 3. Cine a dat dreptul retelelor sociale sa cenzureze informatiile, dupa bunul lor plac? Cine si de ce, a dat atata putere retelelor sociale incat sa cenzureze doctori specialisti cu zeci de ani de experienta, care aveau opinii contrare legat de fenomenul Covid? Cine a dat si de ce, atata putere retelelor sociale incat toata populatia lumii sa vada doar stirile pe care le doreau un grup restrans de persoane, incat sa provoace doar panica si haos? Cine a permis retelelor sociale sa inchida gura tuturor celor care reprezentau o voce impotriva fenomenului Covid 19? Cine a permis retelelor sociale sa baneze chiar si un presedinte american, doar pentru ca avea o alta opinie?
  • 4. Cine si de ce, a restrictionat tratamentele ieftine pentru Covid 19 care puteau opri pandemia chiar de la inceput? Medicamente precum Ivermectina!
  • 5. Anchetele vizeaza inclusiv modul prin care au fost facute finantarile si sponsorizarile!

IMAGINI INCREDIBILE! Proteste împotriva restricțiilor în Londra! Cea mai mare demonstrație de până acum

Senatul american a anuntat ca absolut toti cei implicati in fenomenul Pandemia Covid 19, vor fi trasi la raspundere. S-a cerut deja declasificarea tuturor dosarelor din timpul pandemiei. De asemenea, senatul american a dat o mare palma peste fata, presei din toata lumea.

Exprimarea a fost exact asa: “Sa va fie rusine, voua tuturor!”

Dupa cum vedeti, anchetele vizeaza exact subiectele pe care le dezbatem impreuna de peste un an de zile!
Asa cum am spus de fiecare data…
“Timpul le rezolva pe toate!”, scrie Ursache Florin pe contul de facebook.

E oficial! In sfarsit!!!

Senatul SUA a anunțat azi, practic, că această pLandemie reprezintă o minciună de la un capăt la altul, că mass-media-mincinoasă a acoperit adevărul și că s-au cenzurat informațiile despre tratamente, teste, decese, etc. Big Pharma, Big Tech, Big Media, WHO (OMS) vor fi trași la răspundere; se vor înființa Comitete de analiză în Senatul Statelor Unite ale Americii care vor analiza cum de s-a ajuns la mascarada pLandemică, de ce s-au luat măsurile aberante și inutile din 2020 dar și proveniența finanțărilor precum și sursa (originea) virusului …

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">