Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

14 pasi pentru a citi personalitatea in palme

6

Începând cu personalitatea si terminând cu ceea ce se întâmplă în viața unui om, mâinile pot dezvălui foarte multe secrete. Află ce indică propriile tale mâini despre tine și învață să „citești” limbajul acestora, pentru a putea descoperi mai multe și despre persoanele din jurul tău, uitându-te la palmele lor.

Mâinile dezvăluile caracteristici ale personalității unei persoane, dar și obiceiuri din viața sa de zi cu zi. În timp ce trăsăturile cele mai vizibile ale mâinilor nu se schimbă de-a lungul vieții, liniile fine, culoare și poziția degetelor se modifică în funcție de trăirile pe care le are un om, în funcție de starea lui de sănătate, dar și în funcție de cum își folosește propria energie. Potrivit lui Helen Elizabeth Evans, specialist în amprentologie și in limbajul mâinilor, liniile de pe mână dreaptă îți arată personalitatea ta publică, felul în care te comporți cu ceilalți în societate, în timp ce liniile din mâna stânga dezvăluie secrete despre viața ta privată, personală.

Persoanele cu palmele late, pătrățoase au înclinații puternice pentru tot ceea ce înseamnă natura, sunt loiale, dar și foarte critice, ei obișnuind să clasifice oamenii, acțiunile, gesturile, cuvinte în „bune” sau „rele”, în „albe” sau „negre”, respingând orice fel de „nuanțe” care țin de circumstanțele în care un om a făcut sau a spus un anumit lucru. Totodată, cei cu palmele mai late au dificultăți în exprimarea propriilor emoții.

Persoanele cu palmele cu formă neregulată, cu degetele mai scurte sunt extrovertite, au o fire vulcanică și simt nevoia să fie mereu în centru atenției. Cei care au degetele mai scurte comparativ cu partea întreagă a palmei sunt oameni ai acțiunii, care reușesc să mobilizeze și alte persoane.

Persoanele cu palmele alungite, cu degete lungi sunt sensibili, sunt mânați de emoții și au capacități crescute de a ințelege și a analiza atât oamenii din jur, societatea per ansamblu, cât ți pe ei inșiși. Cei cu mâinile alungite și degetele lungi au puternice inclinații artistice, fiind totodată receptivi și grijulii din fire. Dar sunt și foarte critici și obișnuiesc să aibă un cerc relativ restrâns pe prieteni, fiind foarte selectivi în materie de oameni.

Cum citești liniile din palmă

1. Dacă degetul mic de la ambele mâini este mai departăt de celelalte degete înseamnă că omul respectiv are probleme cu încrederea în sine, dar și în cei din jur.

2. Dacă degetul arătător este îndoit, încovaiat înseamnă că acea persoană este foarte preocupată, din fire, sa facă „ceea ce este corect, bine” în opinia ei.

3. Degetul arătător este mai lung decât degetul mijlociu este un indicator al respectului, dezvăluind un om care știe să motiveze atât alte persoane, cât și pe sine.

4. Dacă inelarul este mai lung decât degetul mijlocul, atunci persoana respectivă este mereu în căutarea recunoașterii în fața celorlalți, este avid de admirație și de aplauze.

5. Dacă linia inimii din palmă este foarte accentuată, atunci acea persoană este mânată mereu de dorința de a face lucruri care să o umple de energie, nu poate sta locului.

6. O bifurcație fină a liniei inimii înseamnă că persoana în cauză întâmpină dificultăți în a spune „nu”, în a refuza.

7. Dacă linia capului este despărțită de linia vieții înseamnă că acel om este un gânditor independent.

8. Dacă buricele degetelor mici au mai multe linii fine (denumite și liniile geniului), acea persoană este înzestrată cu bune capacități de comunicare și oratorie.

9. Linia capului care întretaie linia vieții indică un gânditor tradiționalist.

10. Cu cât este mai clară linia vieții, cu atât nivelul de fertilitate este mai mare.

11. Dacă muntele lui Venus din palmă este proeminent, persoana în cauză are o capacitate bună în a descoperi distracția și micile plăceri ale vieții.

12. O persoană cu muntele lui Marte proeminent este măcinată de multe temeri.

13. Un munte al lui Jupiter proeminent în palmă indică o persoană cu capacități de lider.

14. Un om care are muntele lui Apolo proeminent este un performer, o persoană care vrea să fie cel mai bun în ceea ce alege să facă.

 

Sursa: pentruea.md

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">