Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Finalele Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole.

Federeația Ecvestră Română și Clubul Sportiv Herneacova organizează,  în perioada 19-22 și 26 – 29 septembrie, Finalele Campionatului Naţional de Sărituri peste  Obstacole. În cadrul competiţiei vor fi decernate premii în valoare totală de 100.000 de lei.

În competiție s-au înscris 120 de cai de la toate cluburile de echitație din România. Concursul va avea 40 probe, în prima săptămână (19 – 22 septembrie) se vor întrece copii, junior 16, tineret și amazoane. În a douasăptămână de concurs ( 26, 29 septembrie) în arena vor intra junior 18, și seniori. Fiecare start al zileise va da la ora 9 dimineața,iar ultimul start la ora 18.00. Intrarea publicului este liberă!

Competiția se încadrează la Categoria 2* , conform sistemului de clasificare al competițiilor și se desfășoară în baza prevederilor Regulamentului Obstacole 2019 cu modificări ulterioare. CO-ul și Juriul de Teren, potop era modificări orare în funcție de numărul participanților în probe, condițiile meteo sau situații imprevizibile.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share