Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cerem numele tuturor specialiștilor care au impus ridicarea libertăților și protocoalele medicale în România. Altfel totul este o ÎNȘELĂTORIE

Ca niște drogați am acceptat să ni se ia libertatea. Am acceptat să fim băgați în dube și bătuți. Am tăcut și ne-am lăsat rudele legate și torturate în spitale. Mereu am știut că cine este săltat la camera de gazare sau oxigenare nu mai vine înapoi, dar am tăcut ca niște lași.

Cerem numele tuturor specialiștilor care au impus ridicarea libertăților și protocoalele medicale în România

Ni s-a spus să stăm în case și am stat două luni fără să întrebăm de ce. Fără să întrebăm cine a zis și în urma cărui studiu trebuia să ne lăsăm arestați la domiciliu. Parcă eram beți.

De un an și ceva ni se spune că nu avem voie colo sau dincolo, nu avem voie după 18, sau după 22 pe malul unei ape sau pe o cărare de munte, sau pur și simplu în parc. Noi executăm ca și cum am fi hipnotizați, fără să ne punem întrebări, fără să fim arestați în urma unei sentințe judecătorești. Executăm ce ni se spune ca niște sclavi pe plantație. Nici nu mai suntem conștienți că nu luăm din timpul nimănui, iar timpul nostru prin drept la viață este 24 din 24 fără a avea cineva căderea să ne taie din el.

Doctor Mihaela Secară: Nu protejăm pe nimeni dacă ne vaccinăm pentru că și vaccinații fac boala și o transmit

Pământul este al oamenilor fără ca cineva să poată vreodată să îți interzică să îl calci. Indiferent că este 1 noaptea sau 4 dimineața. Dar am innebunit cu toții. Suntem paralizați. Și lași. Foarte lași.

Ne-am lăsat copiii aruncați în programul nazist, fără a mai socializa, fără a mai merge la școală. Ne-am vândut pur și simplu copiii. I-am dat lor, violatorilor, i-am dat sistemului. Care este diferența între o mască pe nas și un băț în fund? Niciuna. Ne-am lăsat viețile maltrate de niște torționari fără să zicem nici pâs.

Cerem numele tuturor specialiștilor care au impus ridicarea libertăților și protocoalele medicale în România

Nu am întrebat niciodată care sunt specialiștii care obligă la nivel național să purtăm masca. Care sunt studiile în urma cărora sunt necesare anumite măsuri de distanțare. Nu am întrebat nimic pe nimeni, nu am cerut, doar am îngenunchiat și am zis ”yes man”! Nu am cerut lista celor care impun programul orar, lista cu numele lor ca să știm cine își asumă aceste restricții și obligativități. Nu am cerut o hotărâre judecătorească în care să fie atestată reducerea timpului de libertate. Care sunt indivizii care declară cauzele deceselor, care sunt indivizii care emit protocoale de tratament, de parcă oamenii ar fi șuruburi.

Ca niște drogați ne-am lăsat violați, dar ce este mai trist, este că ne-am lăsat copiii violați fără să ni-i apărăm fără să căutăm vinovații. Cele mai crunte atrocități împotriva vieții și libertății de după crimele naziste din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Nu este prea târziu să ne trezim și să salvăm ce se mai poate salva. Copiilor noștri să nu le fie rușine cu noi. Să știe că ne-am ridicat după un an de teroare.

Cerem listele cu numele celor care impun carantina. Vrem numele celor care au decretat starea de alertă. Vrem numele tuturor specialiștilor din comitetele naționale pentru situații de urgență care au decis lockdown, care ne-au limitat libertățile de peste un an de zile. Vrem numele ”specialiștilor” care au emis protocoale de tratament ca unor vite. Cerem numele și studiile în urma cărora s-a impus purtarea măștii și distanțarea socială. Vrem șă știm ce instanțe ne-au ridicat drepturile. Vrem numele tuturor membrilor din toate comitetele județene pentru situații de urgență. Prefecți, subprefecți, angajați DSP, toți decidenții care au fost ”locotenenți” ai acestui genocid.

Putem face asta dacă ne trezim. Putem să recunoaștem că ne-am lăsat umiliți, că ne lăsăm injectați ca vitele. Putem să recunoaștem că am fost violați. Să nu ne fie rușine. Ne-au manipulat grupurile media și vedetele care au făcut adevărate filme ca să ne inducă teroarea… au făcut-o pe bani mulți. Putem să ne trezim…


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Distribuie acest articol Oficial Media
Share