Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Christian Perronne, în vârstă de 65 de ani, este șeful departamentului de boli infecțioase a spitalul Garches din regiunea pariziană. Bolile tropicale și bolile infecțioase emergente sunt specialitățile acestui medic și cercetător. Este autorul cărții „Există o greșeală pe care ei nu au făcut-o?”. Cartea, scrisă în câteva săptămâni, este unul dintre best-sellurile verii.

UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil

UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil

Dr. Christian Perronne și avocatul Charles Consigny, invitați la postul de radio RMC (BFM TV), evocă realitatea situației din jurul virusului, în opinia lor.

Arată cu degetul către măsurile politice „delirante” și liberticide puse în aplicare de guverne. De asemenea, expun studiile false despre hidroxiclorochină și le menționează pe cele care dovedesc eficacitatea acesteia.

În cele din urmă, fac un bilanț al fiabilității curții de justiție franceze, a responsabilității laboratorului GILEAD, a lui Bill Gates și a instituțiilor pe care le finanțează și a conflictelor de interese nedeclarate (în special între profesori membri ai consiliului științific).

Ați fost surprins de succesul cărții dumneavoastră, « Există o greșeală pe care nu au făcut-o? »?

– Ce mă surprinde și mă sperie este că se fac greșeli în continuare deci va trebui să scriu un nou volum

-Vor să credem că epidemia progresează peste tot în lume, ceea ce este fals. Epidemia scade, virusul și-a pierdut virulența și mortalitatea la nivel global scade.

-În Franța, există mai puțin de 10 decese pe zi, ceea ce nu este mai mult decât în ​​cazul oricărui virus respirator.

-Oamenii care îmi spun că sunt conspiraționist sunt oameni care nu au niciun argument. Dacă aș fi spus ceva fals, guvernul si președinția m-ar fi dat în judecată pentru defăimare. Sunt foarte liniștit, pentru că spun adevărul și adevărul deranjează.

-Există stimulente financiare în unele țări. Uniunea Europeană îi încurajează să raporteze cât mai multe teste pozitive posibil. Logica generală este să vă sperie.

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

-Este un mare delir instrumentalizat de Big Pharma. Dar și de politicienii, care, probabil, au interesul să nu mai existe mitinguri pe stradă în septembrie / octombrie, în timp ce mari demonstrații sunt anunțate. Poliția va putea apoi să suprime orice adunare.

-Există oameni care stau la coadă pentru a fi testați, deși nu au simptome, ne întrebăm de ce. Acest lucru este justificat doar dacă suntem în contact cu persoane vulnerabile.

-Vrem să vindem un vaccin. Uniunea Europeană și unele dintre țările noastre „bogate”au investit deja miliarde. Știați că cei 5 mari producători de vaccinuri au împărțit deja cei 7 miliarde de oameni de pe planetă? Au împărțit piața, așteaptă sute de miliarde în schimbul investiției lor.

-Au fost depuse plângeri. Este necesar să se elucideze rolul fiecăruia și influențele care au loc în culise. Dar nu trebuie să ne bazăm pe curtea de justiție: este o jurisdicție pe măsură, că să domnească impunitatea.

Sursa: BFMTV

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">