Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

COACHING in Targoviste: Happy Movie, 12 februarie

Cover-Targoviste-Happy-MovieIncepand cu luna februarie, “Coaching in Targoviste” te invita la film!

In cadrul parteneriatului incheiat cu Institutul pentru Fericire, proiectul “Coaching in Targoviste” organizeaza pentru voi difuzari de filme pe subiecte de dezvoltare personala, insotite, asa cum v-ati obisnuit, de dezbateri si exercitii de coaching.

Filmul lunii februarie

Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea intreaga. A mers din SUA pana in Japonia, din Danemarca pana in Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai ravnite emotii…. fericirea!
Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentarHappy Movie” insumeaza interviuri cu persoane simple, bastinasi, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii, spre o mai profunda întelegere a ceea ce inseamna fericirea si cum putem urmari o viata mai sanatoasa si mai implinita.

De la lansarea internationala din februarie 2012, “Happy Movie” a facut inconjurul lumii, a fost urmarit de sute de mii de oameni si a castigat numeroase premii la festivaluri din Europa si Statele Unite. Toti cei care l-au vizionat au spus despre el ca este unul dintre filmele care iti influenteaza profund perceptia asupra vietii.

Difuzarea va fi urmata de o discutie deschisa si de exercitii de coaching, propuse si moderate de catre echipa Coaching in Targoviste.

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere

Intalnirile de coaching din Targoviste www.coachingtargoviste.lew.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. Proiectul a fost initiat de catre Alina Goanta, Accredited Senior Coach (IIC&M)

Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:

17.45-18:00 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:00-18.15 Prezentarea filmului din acea seara
18.15-19.30 Difuzarea filmului

19.30-19.45 Pauza & networking
19.45-20.15 Discutie deschisa si exercitii de coaching, propuse si moderate de catre echipa Coaching in Targoviste
20.15-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola

Investitia pentru participarea la eveniment este de 20 RON/ persoana sau de 10 RON/ persoana in cazul elevilor si studentilor si se achita inainte de inceperea evenimentului.

Evenimentul se desfasoara in sala de conferinte a Bibliotecii “Ion Heliade Radulescu” Dambovita, situata pe str. Stelea, nr. 2, Targoviste.

Pentru inscriere, avem rugamintea sa completati formularul de inregistrare de la acest link.

Va asteptam alaturi de noi la intalnirile de coaching!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">