Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Compania de Apa Targoviste- lamuriri cu privire la incidentele din Moreni

probe-apa

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., cu sediul in Targoviste, B-dul. I.C. Bratianu, nr. 50, judetul Dambovita, cu sediul in Targoviste, B-dul. I. C. Bratianu, nr. 50, judetul Dambovita, reprezentata prin Ec. Dumitru Adrian – Director General, Tel. – 0245.614.403; Fax – 0245.611774, in vederea unei corecte informari a populatiei, avand in vedere evenimentul din orasul Moreni din data de 15 septembrie 2016 – cand mai multi copii din cadrul Gradinitei Nr. 2 Moreni si din Scolile generale 3 si 4 au ajuns la Spitatul din localitate intrucat au semnalat simptome de voma, va aducem la cunostinta ca societatea noastra a recoltat si analizat mai multe probe de apa din diferite surse de alimentare din orasul Moreni, inclusiv din cadrul unitatilor de invatamant amintite.

In urma efectuarii analizelor fizico-chimice si microbiologice ale probelor de apa recoltate, va informam ca toate probele de apa prelevate in data de 15 septembrie 2016 sunt conforme cu prevederilor Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile la toti parametrii analizati.

In vederea preintampinarii producerii unor evenimente negative, in cadrul S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. se continua monitorizarea zilnic, prin prelevarea de probe de apa din rezervorul de inmagazinare Bana si din reteaua de distributie, se arata in comunicatul de presa din partea S.C. Compania de Apa Targoviste.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">