Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Alexandru Rafila: Măștile NU se poartă pe stradă!

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, anunță că românii nu trebuie să poarte măști pe stradă.

13.05.2020: “Masca nu este recomandat să fie folosită pe stradă. Sigur, o folosim pe stradă dacă găsim o zonă aglomerată. Dar altfel, masca, conform recomandărilor, trebuie purtată doar în spații închise și în mijloace de transport în comun. Nu trebuie neapărat să utilizăm masca dacă mergem cu bicicleta, facem alergare prin parc și intersecția noastră cu alte persoane este de foarte scurtă durată și nu este foarte apropiată”, a declarat Rafila la Digi24 la jumătatea lunii mai 2020.

Update: 10 februarie 2021

Când ne-a mințit Alexandru Rafila. Dar Streinu Cercel și Raed Arafat? Vă amintiți când spuneau că este o simplă gripă? Între timp au venit ordine de la stăpâni și slugile au executat? Sau pur și simplu oamenii aștia nu se pricep?

Astăzi, în 2021, la un an de la toată această maimuțăreală în care oamenii au fost lipsiți de drepturi, de libertăți fundamentale, ne uităm în urmă și ne dăm seama că am fost mințiți și manipulați ca niste sclavi, ca o turmă de oi. Uite masca nu e masca. Orice moarte din orice cauză era deces de covid, orice deces dupa vaccin este din cauze coincidente. Daca am aplica egala masură, cauzele coincidente ar rezulta ca nu am avut niciun deces de covid. Deci atunci au spus adevarul – la inceput- este doar o gripa!Masca ne face mai mult rău decât bine!

Președintele Societății Române de Microbiologie a făcut precizări și privind purtarea mănușilor.

13.05.2020: Rafila a spus că, din punctul său de vedere, mănușile nu trebuie să fie obligatorii.

“Este suficient ca în trenuri să existe săpun și apă în spațiile de toaletă. În fiecare vagon se pot instala două dispensere cu substanță dezinfectantă și cred că este absolut suficient, împreună cu curățenia și dezinfecția vagoanelor care trebuie făcută înainte de urcarea pasagerilor pentru că mănușile nu sunt recomandate nici măcar de OMS pentru că ele, așa cum discutam, creează acest fals sentiment de siguranță. Depinde cât le purtăm.

Atingerea feței cu mănușile care sunt murdare, sunt contaminate este la fel de periculoasă ca și atingerea feței cu mâinile murdare”, a explicat Alexandru Rafila in cadrul acelei emisiuni.

Februarie 2021: Daca vaccinul nu ucide inseamna ca nici virusul nu a ucis, Dacă a ucis virusul atunci ucide si vaccinul, pe cale logică a cauzelor coincidente, vaccinul nu are sens în niciuna din situații.

Azi, februarie 2021, ne întrebăm dacă nu cumva interzicerea ieșirii din casă după ora 23:00 tine tot de dictatura neomarxistă sau a descoperit specialistul o nouă tulpină pe tulpina de mesteacăn din parcurile goale. Poate noi vom fi o generatie de sacrificiu dar să nu uităm că aceste atrocități au fost plătite mai devereme sau mai târziu de cei care le-au executat.

Citește și:

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt este în comă dupa ce s-a vaccinat anti CovidSăpunul este cel mai ieftin și sigur dezinfectant, mai tare decât clorul și soluțiile alcoolice?

Alexandru Rafila: „Este corect. Săpunul afectează acest virus foarte rapid pentru că el are un înveliș care e distrus de săpun. E mai bun decât alcoolul. E mai bine să ne spălăm pe mâini decât să purtăm mănuși. Oricum, înainte să punem mănușile și când le scoatem, trebuie să ne spălăm pe mâini.” Coronavirus cirulă în aer, peste tot, deci este imposibil să ne ferim de el?

Alexandru Rafila: „Nu circulă peste tot, eu am văzut multă lume care merge cu bicicleta sau care e singură în mașină și utilizează masca de protecție. Nu e necesar, virusul nu circulă peste tot prin aer. Transmiterea virusului prin aer trebuie să fie condiționată de apropierea de o persoană infectată, care elimină prin vorbire, tuse, strănut, pictăruri care pot fi inhalte de alte persoane. Deci nu există un pericol dacă mergem în aer liber.”


Distribuie acest articol Oficial Media
Share