Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CSM TARGOVISTE – Victorie in ultimele secunde

meci

Meci incendiar la Sala Sporturilor din Targoviste. Echipa de baschet feminin, campioana Romaniei, CSM Targoviste, invinge 79-77 castigatoarea cupei, echipa fetelor de la Sepsi Sfantu Gheorghe.

În primele două partide, disputate pe terenul celor de la Sepsi, gazdele s-au impus, cu scorul de 66-65, respectiv 68-63, astfel că scorul general este de 2-1 în favoarea echipei din Sfântu Gheorghe.

Aseara a castigat echipa care a gresit mai putin, echipa care a reusit mai multe puncte de la linia de libere si aceasta s-a dovedit a fi CSM.

La scorul de 53-49, targovistencele aveau de recuperat 4 puncte cand mai erau doar zece minute de joc, un ultim sfert extrem de combatant si cu o aparare agresiva, in care jucatoarele din Sfantu Gheorghe au pastrat avantajul pana in ultimul minut cand Coker si Givens au egalat de la linia de libere.
62-62 si urmau doua reprize de prelungiri, minute cu scorul strans, dar cu Jeffrey intr-un picior si fara Stef Murphy care adunase 5 greseli personale.
Aceste absente din echipa oaspete si luciditatea campioanei en-titre au facut diferenta din ultimele secunde, scor 79-77 si echipa lui Dan Fleseriu asteapta o noua victorie joi, la Sala Sporturilor din Targoviste.

Marcatoare:

CSM Târgovişte – Givens 25 puncte, Poole 18, Coker 17, Green 5, Huţanu 4, Watson 3;

Sepsi Sfântu Gheorghe – Harrison 15 puncte, Marshall 15, Jeffery 14, Murphy 14, Pârău 12, Paşcalău 7.

În finala mică, ICIM Arad a dispus, în 9 şi 10 aprilie, în două meciuri din trei programate, de formaţia CSU Alba Iulia, cu 69-49 şi 74-62, cucerind astfel medalia de bronz a campionatului.

Anca Stoenescu: Conferinta de presa dinaintea finalei (video)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share