Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Curtea miracolelor în… Curtea cu castan

După ce au făcut furori în studiourile Next Star, Peregrinii revin în faţa publicului timişorean cu un spectacol-provocare.

O călătorie în timp. O provocare. O seară de ținut minte. Vreme de un ceas și un pic, Curtea cu castan a Casei Artelor se transformă în cea mai interesantă curte din Cetate. Căci miracole și întâmplări de tot soiul se vor petrece aici spre marea bucurie a celor care îndrăznesc să-i calce pragul într-o seară de vineri, 11 ale lui noiembrie. De la orele 6 ale serii, aici va răsuna muzică așa cum doar la curtile vechilor castelani se mai auzea, se va dansa așa cum doar nobili și domnițe știu să o facă. Și cum doar în vremurile de demult se întâmpla, se vor petrece aici surprize care mai de care mai interesante.

„Timișorenii sunt invitați să retrăiască atmosfera unică a vechilor curţi ale castelanilor la ”Curtea Miracolelor”, un spectacol de muzică şi dans cu actori, jongleri şi dansatori, animat de muzica menestrelilor. Barzii Timişoarei, tinerii artişti ai trupei Peregrinii, alături de invitaţii lor, actorii Teatrului Portabil vor recrea momente din istorie, aducând din nou în faţa publicului ritmuri, versuri, dansuri, tradiţii de mult uitate.Toate într-un singur spectacol memorabil, acompaniat de muzică live.” – spun organizatorii evenimentului.

Și cum de farmecul și misterul pașilor purtați prin vremuri trebuie să se bucure oricine are sufletul deschis, intrarea la evenimentul din Curtea cu castan este liberă. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Pentagon, cu sprijinul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">