Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Direcțiile de Sănătate Publică se milogesc de medicii dentiști în procesul de vaccinare

In urma unei investigații Oficial Media, unele cadre medicale își exprimă revolta față de indiferența și incompetența autorităților pe durata pandemiei. Acestea susțin că au fost privați de un drept prevăzut în Constituție, acela de a munci. Timp de 6 săptămâni cabinetele dentare au fost închise, având consecințe pentru toti cei implicați, medici și pacienți, iar cei care trebuia să îi apere nu au avut nicio reacție.

În prezent, medicii dentiști sunt solicitați de către Direcțiile de Sănătate Publică să-i sprijine în procesul de vaccinare.

Majoritatea medicilor dentisti prahoveni au ignorat si boicotat „apelul” DSP, transmis prin intermediul Colegiului teritorial al Medicilor Dentisti din Prahova. Pe buna dreptate, medicii stiind ca aceasta „pandemie” e o gluma proasta!

Tupeul autoritatilor romane depașește orice imaginatie!

Acum 1 an, in martie 2020, cabinetele de medicina dentara au fost inchise de Iohannis si de incompetentii din guvernul lui Orban sub pretextul pseudopandemiei de covid, motivandu-se ca medicii dentisti sunt vectori de transmitere a covidului.

Citește și:

Unii dintre medicii dentisti au protestat atat la Colegiile teritoriale, cat si la Ministerul Sanatatii, motivand, pe buna dreptate, ca in activitatea lor se lovesc zilnic de pacienti contaminati cu diferiti agenti patogeni, si ca riscul de contaminare face parte din „fisa postului”, dar ei cunosc si respecta toate regulile de asepsie si dezinfectie, si ca motivatia autoritatilor cum ca ei ar fi vectori de transmitere a covid este una ridicola.

Protestele si argumentele dentistilor s-au lovit insa de indiferenta si incompetenta autoritatilor, care, pana pe data de 15 mai le-au interzis sa lucreze.

Culmea este ca nici macar Colegiile teritoriale ale Medicilor Dentisti nu au avut vreo reactie, in conditiile in care acestea ar trebui sa organizeze activitatea cabinetelor din teritoriu, dar si sa ii sprijine pe medicii membri, fiind unul dintre motivele existentei Colegiilor.

Asa ca, timp de aproape 6 saptamani, cabinetele de medicina dentara au fost inchise, iar medicilor dentisti li s-a interzis dreptul constitutional la a-si castiga existenta. Da, practic le-a fost interzis dreptul la munca.

Dar cel mai mult au avut de suferit PACIENTII, care si-au intrerupt tratamentele. Nimeni nu se duce la dentist de placere, ci de nevoie. Ca sa nu mai vorbim despre urgentele aparute in acea perioada! Pacienti cu dureri atroce, de ceea ce se numeste „pulpita acuta purulenta”, acea durere de dinti infioratoare, care nu trece cu nimic, ci doar cu o vizita la dentist!

…Si iata ca acum, la 1 an dupa declansarea acestei demente politice, cu motivatie pseudo medicala,

timp in care medicina a fost reinventata de incompetenii cu carnete de partid, Directiile de Sanatate Publica vor sprijinul cabinetelor de medicina dentara din teritoriu, in procesul de…VACCINARE! Majoritatea medicilor dentisti prahoveni au igorat si boicotat „apelul” DSP, transmis prin intermediul Colegiului teritorial al Medicilor Dentisti din Prahova. Pe buna dreptate, medicii stiind ca aceasta „pandemie” e o gluma proasta!

Exista insa si o „lista a rusinii”, lista in care unii medici obedienti, lipsiti de coloana vertebrala si avand o memorie scurta, se lasa cumparati de oferta DSP.

LISTA RUȘINII – Macheta centre 10.03. – jud.Prahova

 Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Citește și:

ȘOCANT! Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Dan Bittman: ”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă, eram Suedia nu România”

Protestatari cretini nu creștini, spune Radu Tudor de la Antena3. Medicul Răzvan Constantinescu l-a numit ”oligofren”

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Energia feminină – puntea dintre lumea văzută și nevăzută

LIVE – Proteste masive ACUM în București și în mai multe orașe din țară

Comisar de Poliție, Christian Ciocan: Cum trebuie sa procedăm cu amenzile aplicate pentru nepurtarea pe faţă a măştii

Se sparge COVIDUL: Jaf ca-n codru în perioada stării de urgență!

Deputat Carmen Holban: Viitorul unei națiuni sunt copiii!

ALDE are nevoie de cumpătare nu de războaie interne

Un bărbat de 45 de ani a decedat la câteva ore după vaccin

Declarații șocante: Vasile Dîncu (PSD), de acord cu pașaportul de vaccinare, din rațiuni de „igienă socială”

Toți românii alături de Diana Șoșoacă! VIDEO – Nu o lăsați să lupte singură

O informație corectă! Susține proiectul ADEVĂR PENTRU CITITOR! 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin