Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

DSP Dâmbovița- actualizări privind situația apei infestate

dsp-dambovita

Directia de Sanatate Publica Dambovita informeaza populatia din localitatile Pucioasa, Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele si Vulcana Bai, ca in urma monitorizarii de control a calitatii apei, efectuata in intervalul 22-24 ianuarie 2016, probele recoltate si analizate in laboratorul nostru sunt conforme din punct de vedere microbiologic la parametrii analizati, pentru toate punctele de prelevare stabilite.

Se mentin in continuare restrictiile instituite anterior, apa va fi utilizata doar pentru nevoi menajere si pentru igiena individuala.

Se interzice consumul apei pentru baut si pentru prepararea alimentelor. Pana in acest moment nu ne-au fost raportate prezentari la camerele de garda ale unitatilor sanitare din zona, respectiv ale Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste si ale Spitalului Orasenesc Pucioasa, de pacienti care sa acuze simptomatologie digestiva legata de consumul de apa provenita din Statia Pucioasa, iar Serviciul Judetean de Ambulanta Dambovita nu a fost solicitat pentru urgente digestive din zona afectata, cu aceeasi legatura de cauzalitate.
Institutia nostra monitorizeaza in continuare parametrii de potabilitate ai apei atat la iesirea din statie, cat si la bazinele de inmagazinare si la consumatori.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">