Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

EXPOZITIE de masini retro la PLOIESTI SHOPPING CITY

RetromobilRetro – Parada Primăverii revine în parcarea Ploieşti Shopping City cu peste 30 de automobile de epocă                                                                                           

  Retro – Parada Primăverii, organizată de Retromobil Club România, îi invită pe toţi iubitorii de maşini să admire şi să fotografieze peste 30 de vehicule retro. Show-ul va avea loc în parcarea Ploieşti Shopping City, sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 12:00. Acesta se desfăşoară simultan într-un număr record de oraşe din România, 28, cu participarea a peste 500 de vehicule istorice.

În parcarea Ploieşti Shopping City vor fi expuse maşini de fabricaţie românească, rusească, precum şi modele mai consacrate, toate fiind fabricate până în anii 1980. Maşina vedetă a paradei va fi un Aero 30 / 1936.

La finalul expoziţei, automobilele retro vor porni pe drumul istoric al vinului şi îşi dau întâlnire la Urlaţi, pentru un garden party cu tema « La vie en rose ».

Peste 4.000 de copii s-au distrat până acum la Fabrica de Ciocolată

Cea de-a doua ediţie a Fabricii de Ciocolată din Ploieşti Shopping s-a bucurat de un real succes. Nu mai puţin de 4.000 de micuţi au trecut pragul atracţiei nr. 1 a primăverii de la deschiderea sa şi până acum. Cei mici au avut ocazia să se distreze alături de Iepuraşul de Paşte, dar şi să coloreze felicitări, să construiască castele din jucării Lego sau să decoreze brioşe şi prăjituri. Cei care vor să profite de ultimele zile în care Fabrica de Ciocolată mai este deschisă în Ploiesti Shopping City, o pot vizita până pe 19 aprilie.

Mid season sales în Ploiesti Shopping City

Pasionaţii de shopping au un nou motiv de bucurie. Magazinele din cel mai important centru comercial din judeţul Prahova, Ploieşti Shopping City, au anunţat promoţii şi reduceri de până la -50% cu ocazia mid – season sales. Printre brandurile care au tăiat preţurile în această perioadă se numără: Koton, LC Waikiki, Takko, Stradivarius, Bershka, Claire’s şi Benvenuti.

În plus, vizitatorii Ploieşti Shopping City sunt invitați să participe la tombola cu peste 1000 de premii şi să nu rateze ultimele premii puse în joc. Pentru a participa, doritorii trebuie să facă dovada achiziționării de produse de cel puțin 200 de lei și să prezinte bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial.

Ploiești Shopping City este primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, având o suprafaţă închiriabilă de 55,000 m2 şi aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte cel mai mare cinematograf din afara Bucureşti-ului, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaționale şi nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, CCC,  Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Pentru mai multe informații: Sorana Ioniţă, Senior Public Advisor  – The Public Advisors, E-mail: sorana.ionita@publicadvisors.ro, Tel: 0753.047.591

Distribuie acest articol Oficial Media
Share