Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fundația Comunitară Dâmbovița – Cupa YOUTHBANK la baschet

cupa baschet

Fundația Comunitară Dâmbovița, prin programul YouthBank Târgoviște, te invită, sâmbătă, 13 februarie 2016, ora 9,00, în sala de sport a Școlii Tudor Vladimiresu din Târgoviște la Cupa YouthBank la baschet 3×3. Este un eveniment destinat tuturor iubitorilor de sport. Ai posibilitatea să practici câteva ore de sport, să socializezi și să cunoști tinerii liceeni din echipa YouthBank locală.

Ce ai de făcut? Formează o echipă din 4 prieteni şi prietene (neapărat…pentru că se joacă la mixt), se completează fişa de înscriere până pe data de 11.02.2016, ora 24. Avem următoarele categorii de vârstă: -14, -18, +18 şi +35; toate sunt mixte.
Dacă nu ai echipă și vrei să participi lasă mesaj pe pagina evenimentului sau e-mail și te cuplăm noi. Înscrieri se pot face și pe site-ul FIBA dedicat baschetului 3×3. Așa poți puncta în clasamentul mondial sau pe site-ul http://www.beyou.ml/allstar-streetball-challenge.php

Programul YouthBank Târgovişte este coordonat local de Fundaţia Comunitară Dâmbovița, ia la nivel național programul este susținut de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

Banii strânși în urma evenimentului vor intra în fondul YouthBank Târgovişte, fond ce va fi folosit la finanțarea de proiecte ale liceenilor târgovişteni.
Acest eveniment este organizat de Fundaţia Comunitară Dâmboviţa, Asociaţia Be You, programul YouthBank Târgovişte, iar parteneri oficiali sunt FIBA 3x3Planet, Federaţia Română de Baschet, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu Târgovişte.
Te așteptăm!

Contact:
Adrian Miloiu, Asociația Be You, tel. 0737842244
Ana-Maria Dente, Coordonator YouthBank Târgoviște, tel. 0726415218
Site:
http://www.beyou.ml/allstar-streetball-challenge.php
Facebook:
https://www.facebook.com/streetballallstar
https://www.facebook.com/YouthBankTargoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share