Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Joacă și bucurie la Wuhan. Covid 19 nu presupune gravitate medicală. Pe cale de consecință dispariția lui ar trebui să ”contagieze” restul lumii

În timp ce la noi prigoana continuă, în Wuhan sute de oameni se bălăcesc la grămadă, într-un show care ar trebui să ne dea de gândit. Când am fost mințiți: atunci sau acum?

O imagine prezentată de agenția de știri AFP arată o mulțime de oamenei într-o piscină din Wuhan în timp ce urmăresc un spectacol. Fotografia a fost făcută în data de 15 august.

Wuhan este orașul din China de unde se spune că ar fi originea coronavirusului. Fotografia a fost publicată pe pagina de Facebook a AFP.

Dacă acolo unde medicii ”cădeau din picioare” -vă amintiți videoclipul, regizat sau nu- oamenii stau unul în celălalt facând schimb de toate fluidele posibile, nu mai există Covid 19, sau dacă există, nu presupune gravitate medicală. Pe cale de consecință dispariția lui ar trebui să ”contagieze” și restul lumii.

Paradigma constă în faptul că niciun specialist în medicină nu poate argumenta gravitatea bolii, ba chiar laureați Nobel spun că aceasta este supraestimată, iar specialiști de renume declară că totul este o manipulare de orânduire socială, fără legătură cu vreun pericol epidemiologic. Statisticile dovedesc că mortalitatea în toate statele lumii nu a depășit pe cele din aceleași perioade ale anilor precedenți.

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share