Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Loteria Română se alătură planului global și oferă premii un miliard de lei

Loteria Română intră în campania prin care autoritățile încearcă să convingă restul populației să se vaccineze împotriva COVID-19. Astăzi va avea loc tragerea la sorți pentru campania promoțională “Te vaccinezi și câștigi”.

Loteria Română se alătură planului

Nicicând în istoria omenirii nu s-au oferit premii de milioane bolnavilor pentru a vrea să se vindece. Și asta naște multe întrebări legate de motivul real al stimulentelor financiare. Naște întrebări legate de propaganda din jurul vaccinării. Avem de-a face cu tipologia clasică a unei capcane, sau niște miliardari s-au sculat dimineața cu gândul te a te salva pe tine, cititorule? Cât de important ești tu pentru ei și de ce?

Loteria Română se alătură planului

Un instinct al conservării este să nu primești bomboane de la necunoscuți și să nu te duci cu ei după colț. Ce câștigi? De unde câștigi? Cine ți-ar da ceva gratis și în plus o premiere, dacă nu ar primi înmiit de la tine. Să îți pui mereu întrebarea ce îți vor lua în schimb, cititorule!

Dacă este ceva ceea ce noi nu înțelegem atunci acest articol rămâne doar un eseu căruia i se poate aduce mereu completări. Ne vom învârti la Roata Norocului și/sau la Ruleta rusească.

Astăzi va avea loc tragerea la sorți pentru campania promoțională “Te vaccinezi și câștigi”. Pentru această campanie, Loteria Română a pus în joc premii în valoare totală de 100.000 de lei: un premiu în valoare de 50.000 de lei și cinci premii a câte 10.000 de lei, fiecare. De ce?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share