Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Moş Crăciun de la Ryanair, a dus copiii din Dolj în nori

Ryanair, compania aeriană a europenilor a operat săptămâna aceasta, primul său zbor de Crăciun în România, pentru 150 de copii români pe ruta Craiova – București, cursă susținută de o aeronavă nouă Boeing 737-800.

Copiii se află sub protecția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj și mulți dintre ei se aflau pentru prima oară la bordul unei aeronave.

 Denis Barabas, Sales & Marketing Romania, Ryanair, a declarat:

 “Ryanair a fost încântată să le ofere acestor copii șansa de a zbura pentru prima oară și a-l întâlni pe Moș Crăciun. Acesta a fost primul nostru “Zbor al lui Moș Crăciun” și suntem mândri să fim partenerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj. Sperăm ca după această experiență copiii să rămână cu amintiri deosebite și le urăm pe această cale tuturor clienților români un Crăciun fericit și un an nou 2017 liniștit.”

 Florin Stancu, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a declarat:

 “Acest parteneriat cu Ryanair le-a oferit copiilor o oportunitate extraordinară și suntem recunoscători Ryanair pentru că a făcut posibil ca 150 dintre copiii noștri să ajungă în nori pentru prima oară. Călătoria a fost foarte distractivă și le va face Crăciunul deosebit pentru fiecare dintre ei.”

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">