Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Nopţi albe la Revolution Festival.

Organizatorii promit un weekend fără somn, pentru a fi pregătit să mergi la vot vei avea  un show  incendiar, fiindcă nu dormi nici tu ca şi “bâţâitor” pe ritmurile de : Rock, Electric Apex,  Latino, Dance, Xtreme Music, dar nu dorm nici cei din blocurile învecinate Muzeului Satului.

Şi asta se va întâmpla în 3 şi 4 iunie, când va trebui să asculţi peste 300 de artişti din diferite colţuri ale lumii prezenţi pe cele cinci scene destul de aproape una de alta încât la un moment dat nu vei şti ce muzică să asculţi şi nici nu va trebui să dansezi pe vreo melodie, decât să te bâţâi ca să nu adori. De ce? Fiindcă spectacolele încep la orele 18,00 şi se încheie dimineaţa la orele 5,00.

Cine se plictiseşte poate să meargă la circ, clovni şi acrobaţie cât încape.

Noutatea acestei ediţii constă într-un oraş utopic: oraşul Lunatica, unde artiştii vor fi deghizaţi în diferite persoanje, care ilustrează părţile bune şi mai puţin bune ale oraşului.

Trupe en gros din România, unele cunoscute, altele mai puţin, Marea Britanie, tot en gros vine şi Ukraina, dar întâlnim şi SUA sau Bulgaria, sau de ce nu Mexic şi chiar vecinii nostri germani sau sârbi.

Nu vor lipsi : Blazzaj, CTC, MI-TZU b2b Damaja, dar şi vocalist  internaţionali: Ritam Nereda, Juliette and The Licks, Roni Size&Krust, Black Sun Empire, Fred V&Grafix.

„Anul acesta totul va fi diferit, unic. Nimic nu se compară cu anul trecut. Spectatorii nici măcar nu îşi pot imagina ce îi aşteaptă, plus că Juliette este deja în Timişoara precum şi alţi artişti care au ajunş astăzi”, spune Flavius Bauican, unul dintre organizatori.

Vineri, începând cu ora 17.00, autobuzele vor circula din 20 în 20 de minute din faţa Catedralei Mitropolitane, acestea fiind puse la dispoziţia participanţilor gratuit. Biletul pentru o zi la festival costă 99,99 lei, iar pentru două zile incendiare 124,99 lei.

 

Stejărel ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share