Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Poliţiştii şi pompierii din Dâmboviţa AU GASIT minora de 7ani dispărută în râul Ialomiţa

5a0a4f00bd5f837342e3e5ef2a8c2b6c

 

 UPDATE 4 MARTIE, ORA 13.30: Cadavrul minorei disparute  a fost gasit pe albia raului Ialomita, in zona localitatii Teis- paralel cu groapa de gunoi de la Aninoasa. 

La data de 2 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au fost sesizaţi că o fetiţă, în vârstă de 7 ani, din oraşul Pucioasa, ar fi căzut în râul Ialomiţa. 

La scurt timp, echipele de salvare, formate din poliţişti, pompieri şi jandarmi, au ajuns la faţa locului. 

Din primele cercetări, a reieşit că aceasta se juca împreună cu alţi doi minori, în apropierea râului şi, din cauza pământului umed, ar fi alunecat în apă.

La 10 minute de la primirea apelului prin 112, 12 pompieri salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Pucioasa al I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa s-au deplasat la faţa locului, iar patru dintre aceştia, cu ajutorul unei bărci, au derulat acţiuni de căutare a trupului micuţei, mai bine de trei ore,  în ciuda condiţiilor dificile generate de curenţii puternici ai apei.

Mama a declarat ca fetita obisnuia sa se joace in acest loc alaturi de alti copii, insa nu-i lasa sa iasa pe vreme rea. Intr-un moment de neatentie al mamei, dupa ce a venit de la scoala, fetita a mers in curte sa se joace, apoi a disparut, fara ca mama sa stie unde a plecat.

Echipele de salvatori declara ca au actionat cu o barca si mai multe echipaje, insa curentii extrem de puternici au pus in pericol si actiunea lor. Apele de la Barajul Pucioasa au fost oprite pentru a se putea desfasura cautarile.

Azi dimineata incepand cu ora 7 căutările au fost reluate de catre poliţişti, pompieri şi jandarmi.

foto:adevarul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">