Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Predare de ştafetă la Cluburile Rotary şi Lions Timişoara

Parcul Botanic din Timişoara a fost joi 7 iulie, gazda organizării unui eveniment comun de către Cluburile Rotary și Lions din Timișoara cu ocazia predării primirii a colanului, un gest simbolic, prin care noii președinți l-au preluat din partea vechilor președinți ce și-au încheiat mandatele .
Despre semnificaţia acestei festivităţi, Cristi Jurji, Guvernatorul Districtului 2241 România Republica Moldova, a spus: „E un eveniment comun care începe să devină tradiţie pentru cluburile Rotary. De mai mulţi ani organizăm împreună ceremonia de predare de colan. Asta arată că suntem prieteni şi avem multe proiecte organizate împreună. Pe de altă parte, acum ni s-au alăturat şi cluburile Lions şi asta demonstrează faptul că suntem cluburi de servicii şi avem acelaşi obiectiv –sprijinul comunităţii din Timişoara. E un gest de normalitate şi solidaritate prin care cluburile îşi dau mâna chiar şi cu prilejul acestui moment solemn, când preşedinţii predau colanul următorilor preşedinţi”.
Daniela Holzheimer, Guvernatorul Districtului 124 Lions România, a adăugat: „Este pentru prima oară când organizăm împreună această festivitate cu rotarienii. Pavilionul a fost construit de rotarieni şi de membrii lions. Ne-am gândit ca această ceremonie de predare-primire de colan să o facem împreună, pentru a demonstra că cele două cluburi au aceleaşi scopuri şi obiective –sprijinul comunităţii timişorene”.
La evenimentul solemn de joi seara, au participat cinci cluburi Rotary și șapte cluburi Lions .

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share