Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Saturn retrograd in Sagetator (14 martie- 14 iunie 2015). Lucram la capitolul Incredere, Credinta, Crez

_Saturn-Sagittarius2014Incepand cu 10 martie 2015, SATURN pare sa reduca motoarele in SAGETATOR. Se afla la prima statie, inainte de a intra intr-o perioada de asa-zisa retrogradare in aceste semn (14 MRT- 14 IUN 2015).

Lucram deci la capitolul INCREDERE, CREDINTA, CREZ. Carevasazica:

Ai avut planuri si stradanii care n-au dus niciunde? Ai investit enorm emotional intr-o relatie care s-a dus de rapa? Ai bagat resurse uriase de energie si bani intr-un proiect de care s-a ales praful?

S-au impotmolit toate pentru ca undeva, pe ascuns, a lucrat un germene de neincredere. O indoiala nemotivata a subminat orice intentie pe care ai trezit-o. N-ai crezut pana la capat ca ce-ti doresti se poate. Ce ti-ai spus in cap, n-ai crezut; n-a actionat si in inima.

Identifica-ti suspiciunile, fricile neintemeiate cand iti propui ceva! Ganduri care te fac sa te simti, pe nedrept, mic, neputincios: “Bun, tipul e fain, SF, dar cine-s eu sa se uite la mine?” ori “E o idee buna sa colaboram, dar nu stiu daca-s in stare sa fiu la inaltime” (N.B.: sa crezi pana la capat nu inseamna sa insisti intr-o exaltare turbata, sa faci o obsesie din ceva/cineva, hranind niste asteptari disperate. Sa crezi pana la capat e cand te tii, orice ar fi, de un puternic insight, de o incredintare a ta intuitiva (n-ai nevoie s-o explici) ca ceea ce faci e in regula)

In plus, daca tot ne intindem sa meditam la buna retrogradare a lui Saturn in Sagetator...

Prin Saturn experimentezi timpul, te raportezi la el. Saturn iti construieste liniile in timp. In axe mai lungi (pana in trecutul, viitorul indepartat) ori mai scurte (pana in trecutul, viitorul apropiat). De aia domiciliaza in Capricorn si-n Varsator, semne ce stiu a organiza (anticipa) timpul in viitor folosind bine resursele trecutului. De aia e slabit in Berbec (cadere), semn lipsit de simtul timpului linear, aplecat mult spre prezent si incapabil de planificare. Ori in Rac (exil), un semn blocat in trecut, care face mari eforturi sa scape de amintiri.

Gandeste-ti, cu Saturn in Sagetator, o linie ideala de timp viitor! Plaseaza-te intr-un moment viitor pe care ti-l doresti, in care sincer crezi! Fa-i imaginea mai mare, mai luminoasa, adu-o cat mai aproape! Devine realitate.

Apoi, nu strica sa te intrebi: care-i codul tau moral?

Nu-i asa ca-i unul foarte incert, relativ?

Cum poti stii precis ce e bine si ce e rau?

In functie de ce ii cantaresti, ii judeci pe altii?

De cate ori ce-a fost bine n-a fost rau ? Ori ce-a fost rau n-a fost bine?

Alege intre bine si rau prin tine, prin ce simti ca-i adevarat in inima ta, nu prin ce-i invatat de la altii, in minte!

Singura lege morala valabila e legea inimii.

N-am alta rugaciune mai adanca sa-mi intaresc CREDINTA, cum vrea Saturn retrograd in Sagetator.

N-am cuvinte mai puternice pentru momentele mele de dubiu decat pe acelea din dialogul lui Isus cu tatal copilului suferind:

De poti crede ca-l vindec, toate sunt cu putinta aceluia care crede”.

Doamne, eu cred. Tu ajuta necredintei mele!

(Marcu 9,24)

Nicoleta Esanu- Astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">