Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Sex cu mască. Recomandări oficiale în Era Distanțării

Pe principiul au și ei nebunii lor, se pare că sexul se recomandă cu purtarea măștii. Nu știm când va fi obligatorie sau dacă miliția ne va putea amenda. Rămâne de văzut cum vor face verificările în timpul unui sex cu mască sau… fără.

Sex cu mască

Nu știm dacă vom face cunoștință cu partenerul/partenera, dacă îi vom vedea fața înainte de a merge la altar sau înainte de a consuma primul act sexual. Este foarte posibil să fie necesar un certificat de garanție cum că în spatele măștii se află produsul conform cu nota de achiziție.

Directorul Agenției pentru sănătate publică din Canada, Theresa Tam nu recomandă sărutul, însă spune că poate fi luată în considerare purtarea măștii în timpul sexului cu un nou partener, pentru protecția împotriva infectării cu coronavirus. Șeful sistemului public de sănătate canadian însă spune că cel mai scăzut risc în vreme de pandemie implică doar propria persoană, transmite cbc.ca.

Analele de medicină recomandă sex cu mască

În această eră a distanțării sociale, cercetătorii de la Harvard recomandă cuplurilor să poarte măști de față și să se abțină de la sărutări atunci când se angajează în relații sexuale. Recomandările au fost publicate în ”Analele de medicină internă ale Centrului Național pentru Informații despre Biotehnologie”, ca îndrumare pentru medici atunci când sfătuiesc pacienții în legătură cu probleme sexuale în timpul pandemiei de coronavirus.

De asemenea, recent, Veerawat Manosutthi, un expert medical principal la Departamentul de Control al Bolilor, a recomandat ca persoanele care s-au recuperat de la infecții cu COVID-19 să se abțină de la sărutări sau de la relații sexuale timp de 30 de zile. Harvard Medical School in Massachusetts

Nu există transmitere sexuală dar evitați să stați față în față

Doctorul Theresa Tam a afirmat, într-un comunicat, că există puține șanse de infectare cu COVID-19 din transmiterea spermei sau a fluidului vaginal, însă activitatea sexuală cu cineva nou crește riscul de a contracta virusul, în special dacă există contact fizic precum sărutul.

“Precum alte activități din timpul COVID-19 care implică apropierea fizică, există unele lucruri pe care le puteți face pentru a diminua riscul infectării și răspândirii virusului”, a spus ea. Săriți peste sărutat, evitați apropierea față în față, purtați o mască care acoperă gura și nasul și monitorizați-vă pe dumneavoastră și partenerul pentru simptome înaintea oricărei activități sexuale, spune Tam conform CBC

Zorro în varianta fă-mi orice, dar nu mă pupa

Cum ar cânta poetul, doamna ne sugerează că este de preferat pe la spate, ca să cităm din marii clasici. 😀 Nu știm dacă sunt doar perversiuni personale ale muzei noastre jurnalistice, dacă doamna Tam visează la un Zorro în varianta fă-mi orice, dar nu mă pupa, ca să păstrăm progresul.

Avem multe nelămuriri pe această temă, printre care și relațiile dintre cuplurile abia coagulate, despre luna de miere, despre noaptea nunții. Nu știm dacă vom face cunoștință cu partenerul/partenera, dacă îi vom vedea fața înainte de a merge la altar sau înainte de a consuma primul act sexual. Este foarte posibil să fie necesar un certificat de garanție cum că în spatele măștii se află produsul conform cu nota de achiziție.

”Sănătatea sexuală este o parte importantă a sănătății generale, a spus Tam, iar luând precauții, canadienii pot găsi metode să se bucure de intimitate fizică în timp ce păstrează progresul pe care toți l-am făcut în controlul COVID-19”.


Citește și:

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Dați de știre tuturor, pe 19 septembrie avem întâlnire în Piața Universității. În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share