Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Suedia: ”Îi lăsăm pe oameni să facă ce simt că e bine pentru ei. Asta funcționează”, a declarat Anders Tegnell

Suedia: Cel mai important este ca oamenii să facă ce simt că e mai bine pentru ei. Aceasta este deviza autorităților suedeze. Strategia autoimunizării a fost de departe prima alegere, în detrimentul izolării forțate.

În Stockholm si Goteborg și în toate orașele, viața decurge absolut normal, de la săli de sport deschise, la plimbările cu barca și toate activitățile desfășurate de obicei, cu singura măsură impusă, aceea de a nus e depăși 50 de persoane.


Epidemiolog: Măsurile guvernului împotriva Covid19 sunt grotești, absurde și foarte periculoase!!


Deși are peste o sută de decese la care s-a descoperit COVID 19, reprezentanții ministerului sănătății, au considerat să aplice educația în astfel de epidemii, măsuri de dezinfecție și igienizare. Să îi sfătuiască pe cetățeni să se protejeze și mai ales să aibă grijă de cei în vârstă. Suedia nu a impus carantina în condițiile în care are peste 3000 de bolnavi.

Îi lăsăm pe oameni să facă ce simt că e bine pentru ei. Asta funcționează

O sinteză completă a pierderii libertăților după 30 de ani:

”NE VOM FACE BINE” – sunteți penibili. Dictonul cu care ați arestat primăvara copiilor


Citește mărturisirea unui virusolog. Claus Kohnlein: Primejdia testelor de laborator

Prim-ministrul Stefan Löfven

Granițele nu sunt închise, cetățenii pot să umble liber, iar elevii din școlile generale încă sunt în clase. În aceste condiții, se poate pune întrebarea cum luptă totuși suedezii cu pandemia de gripă.

“Am luat niște măsuri al căror scop este de prelungi perioada de răspândire a virusului Corona în Suedia prin încetinirea deplasării lui. Asta pentru a-i da o șansă sistemului nostru de sănătate de a face față pandemiei.”, este mesajul transmis de guvernul suedez, potrivit rfi.ro.


România: ”Când ni se va permite să ieșim din case vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!”


”Îi lăsăm pe oameni să facă ce simt că e bine pentru ei. Asta funcționează”, a declarat Anders Tegnell

Eric Stark este proprietarul restaurantului unde turiștii care se cazează pe barcă pot veni să ia micul dejun. „Mă simt în siguranță“, răspunde hotărât bărbatul de 42 de ani. „Am citit în presă că, dacă ai diabet, prezinți un mai mare risc. Și am diabet. Și dacă ai probleme cu plămânii, prezinți un risc mai ridicat. Și am probleme cu plămânii. Așa că mă încadrez perfect în categoria de cel mai mare risc în privința coronavirusului. (râde) Dar în același timp, nu știu, ca persoană, mă gândesc că sunt foarte puternic“, adaugă acesta, potrivit libertatea.ro


Adevărul a ieșit la iveală! Citește aici:

O radiografie fidelă a circului legat de coronavirus și a încălcării libertăților


În Suedia, restaurantele, cafenelele și barurile sunt deschise publicului, pârtiile de schi sunt înțesate de turiști, deși au peste 100 de decese la care s-a descoperit și COVID 19. Cu toate acestea singura măsură luată de autorități pe 27 martie 2020 este aceea de a nu se depăși 50 de persoane în adunările de orice fel.

”Îi lăsăm pe oameni să facă tot ce consideră că este mai bine pentru ei, asta funcționează foarte bine, din experiența noastră”, a declarat Anders Tegnell, epidemiolog suedez din cadrul Ministerului Sănătății, conform mediafax.ro


O sinteză completă a pierderii libertăților după 30 de ani:

”NE VOM FACE BINE” – sunteți penibili. Dictonul cu care ați arestat primăvara copiilor


Marilena Rotaru, scrisoare deschisă către Coronavirus


Victor Ponta: De ce mai menținem starea de urgență??

*

Scrisoare către fiica unui tată

*

Strategiile economice și geopolitice nu țin cont de viețile oamenilor

*

I-am zăpăcit ! Dacă invazia media nu se va potoli, oamenii o vor lua razna! Un canibalism mediatic…

*

O țară fără pădure arde și baba-și piaptănă corona


 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share