Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

SUPER LUNA PLINA 16 octombrie 2016- Schimbare energetică pozitivă

super-luna

Peste două zile, o super lună plină va răsări pe cer în seara zilei de 16 octombrie, cea care va aduce o schimbare cosmică în energie și va afecta toți locuitorii planetei. Poți folosi această schimbare de vibrație în avantajul tău și să faci câteva schimbări pozitive în viața ta. Dar mai întâi să vedem ce înseamnă super luna în termenii științei.

Super luna apare atunci când orbita lunii ajunge într-un punct foarte aproape de Pământ, și acesta coincide fie cu luna nouă, fie cu luna plină. Pentru că în acest Octombrie super luna va fi plină, asta însemând că a stat aproape de pământ toată luna, se va vedea supradimensionată față de mărimea sa inițială.

Potrivit NASA, când luna este prea aproape de noi, această proximitate o face să pară cu 13% mai mare si 30% mai luminoasă pe cer decât o lună plină obișnuită.

Din punct de vedere astrologic, super luna din Octombrie se va întămpla în zodia Berbec. Acest lucru aduce cu sine un tip foarte activ, entuziast și de explozie a energiei. Ca atare, toate vibrațiile aventuroase și de foc asociate cu zodia Berbecului, vor fi aduse în față și vor crea o explozie energetică plină de viață. Dacă vei valorifica și îmbrățișa trecerea pe această energie, atunci schimbări pozitive vor apărea în calea ta.

Berbecul este cunoscut după numărul mare de calități și caracteristici, iar prin exploatarea și valorificarea lor, poți obține maximum de la această super-lună.

Mai jos veți găsi o prezentare generală a lucrurilor de bază, dar si a celor mai bune, pe care le are de oferit această lună în Berbec:

Este un timp pentru vindecare- Fie că rănile tale sunt fizice, mentale, conștiente, ori inconștiente, acum este timpul să te concentrezi și să le vindeci. Când te focusezi și faci tot ce îți stă în putere să fii mai bun și mai puternic, te poți elibera de toate durerile și suferințele care te trag în jos.

Este o oportunitate de a ne deplasa mai departe și în sus spre viețile noastre- Mulți dintre noi vor experimenta oportunități care nu erau posibile și nici disponibile, înainte de această schimbare. Acum că și Mercur a ieșit din mersul său retrograd, totul ar trebui să fie la locul lui. Dacă încă vă mai trage ceva înapoi, încercați să reparați că să vă puteți continua mersul înainte.

Este timpul perfect pentru a acționa. Cu luna in Berbec, influențele fizice de agresivitate vor fi extrem de valoroase pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ai nevoie să treci pe alt proiect sau să finalizezi ceva pe care l-ai amânat la nesfârșit? Ei bine acum ai energia necesară să realizezi toate acestea!

Eliberează-te de oamenii toxici din viața ta. Relațiile care te fac să suferi sau te trag înapoi, au nevoie de reevaluare. Dacă tu crezi că cineva nu merită timpul, efortul, energia ta, taie corzile și ia distanță de ei. Nu mai lăsa oamenii să umble peste tine, și în loc ca ei să urmeze exemplele negative, fii un lider și setează unele pozitive.

Fii conștient de ego-ul tău. Nu lăsa propriul sentiment de auto-importanță să aibă dreptul asupra ta. Berbecul poate fi foarte obraznic și este extrem de important să nu fi prins in propriul ego. În schimb, rămâi cu picioarele pe pământ și totul va merge fără probleme.

Per total, schimbarea de energie care însoțește super luna din 16 octombrie va fi pozitivă. Dacă te vei relaxa și te vei lăsa dus de val, te vei putea conecta mai bine cu această energie care te va conduce către lucruri bune ce se pot petrece în viața ta. Deci, fii pregătit să o primești!

sursa: sun-gazing.com

Traducerea și adaptarea Oana Grigore

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">