Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

SURPRIZA in grupul candidatilor la Primaria Targoviste

Ana-Maria Nicolae - Oficial Media

Surpriza in grupul candidatilor la Primaria Targoviste. Iata ca avem o femeie, dupa mai multi ani, care isi asuma reprezentarea comunitatii targovistene si ocuparea fotoliului de prim edil. O femeie inseamna grija, inseamna casa si acasa, inseamna loialitate si spirit gospodaresc.
Am primit cu uimire pozitiva intentia Ana-Mariei Nicolae, o femeie de 31 de ani, care vine din zona artei, a culturii si a invatamantului universitar, o femeie tanara, care in Targoviste, aduce o lovitura de imagine a candidatului cerut de noul val de votanti. Dupa anul 2014 populatia isi doreste oameni tineri, fara afaceri si suspiciuni de coruptie, fara functii administrative si trebuie sa recunoastem ca s-ar putea ca Ana-Maria Nicolae sa rastoarne multe calcule in Iunie ANUL ACESTA.

Va prezentam scrisoarea de intentie a candidaturii la Primaria Municipiului Targoviste din partea singurei femei care si-a anuntat puterea de a conduce Cetatea Vlahilor, Ana-Maria Nicolae.

Stimati târgovisteni,
Mă numesc Ana-Maria Nicolae, sunt născută în Târgoviste, la data de 9 iulie 1984, si am fost desemnată de către Partidul România Mare, filiala Dâmbovita, să vă reprezint interesele la Primăria Orasului.
Absolventă a Universitătii Nationale de Muzică Bucuresti, si a Facultătii de Filosofie si Jurnalism din cadrul Universitătii ”Spiru Haret” Bucuresti, iar în prezent urmez studiile de doctorat la Universitatea Natională de Muzică Bucuresti.
Sunt cadru universitar la Universitatea ”Valahia” din Târgoviste si manager al Centrului de Educatie muzicală ”Carmina Burana” Târgoviste.
Am credinta că ”Cetatea de Scaun” are resursele necesare de a redeveni lăcasul de prosperitate si cultură în regiunea Munteniei. Schimbarea se face cu oameni noi, si de către oameni. Blocurile politice PSD si PNL au demonstrat că schimbarea se face doar între oamenii lor, iar agenda de interes a cetăteanului a fost înlocuită de agendele firmelor politice. Este de datoria noastră să readucem nationalismul românesc, traditional, patriotismul bine intentionat, în educatia viitoarelor generatii.
Primul pas în acest sens trebuie făcut la Primăria Târgovistei si în Consiliul local. 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share