Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un arbitru italian a murit la două săptămâni după vaccinarea cu Pfizer

A murit la două săptămâni după ce a efectuat vaccinul Covid 19 cu Pfizer. Massimiliano Marcacci, în vârstă de 50 de ani din Lesa, a murit în dimineața zilei de luni, 14 iunie, în zori, în jurul orei șase, scrie prealpina.it

Bărbatul a primit vaccinul duminică, 30 mai, la PalaGreen din Monte Zeda, Arona.

Carabinierii au intervenit în Lesa și au ridicat toate documentele care ar putea fi utile pentru a clarifica cauzele a ceea ce s-a întâmplat. „După cum informează ASL – Novara – ne-am pus imediat la dispoziție pentru a respecta orice cerere primită de la autoritatea judiciară”.

Aproape sigur va fi dispusă și o autopsie de către parchetul Verbania.

Bărbatul avea trei fiice în vârstă de cinci, șapte și nouă ani. „A fost un tată foarte afectuos”, așa este amintit de cei care l-au cunoscut. În puțin peste o lună, cuplul ar fi sărbătorit cea de-a 10-a aniversare a nunții pe 23 iulie.

Marcacci jucase fotbal în zona Lainatese și apoi fusese arbitru înscris în secția Saronno de câțiva ani. În ultimele ore au fost mulți sportivi saronezi care au descoperit dispariția bărbatului de 50 de ani și i-au dedicat un gând sau o amintire. „El a fost apreciat nu numai ca arbitru, ci și de către echipe, deoarece în calitate de fost fotbalist a înțeles perfect toată dinamica de pe teren.”

(Tot pe 30 mai, la mijlocul după-amiezii, a murit și Andrea Pirali, un bărbat în vârstă de 52 de ani, rezident al cătunului Mercurago, care tocmai fusese vaccinat la PalaGreen. Întorcându-se acasă, s-a simțit brusc rău în timp ce era în baie și, în ciuda ajutorului care i-a fost oferit de mama sa Maria Vittoria și de echipa 118, inima lui nu mai bătea. Sora sa Barbara a declarat pentru presă: „Vaccinările trebuie să continue, credem în acest instrument, care este singura modalitate de a ieși din pandemie cât mai curând posibil”.)

Surse: https://stopcensura.online/ 

ilsaronno.it

Citește și:

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share