Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vara aceasta Ploiești Shopping City pregătește viitorii campioni

Taramul Minibucuriilor la Ploiesti Shopping City

 În weekend-ul 9 – 10 iulie 2016, la Ploiești Shopping City se deschid porțile „Școlii de dezvoltare personală prin sport” organizate, gratuit, în colaborare cu Centrul Educațional de Excelență prin Sport “Dinamic Kids”. Astfel, în fiecare dintre cele 5 weekend-uri din perioada 9 iulie – 7 august 2016 va avea loc câte un seminar sportiv, în cadrul căruia cei mici vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile de lucru în echipă, de comunicare, de coordonare și aptitudinile fizice, în mod interactiv, alături de copii de vârste similare. Fiecare atelier va aborda o tematică diferită iar activitățile vor avea loc sub atenta coordonare a unor specialiști cu experiență în zona sportului și a psihologiei.

Activități sportive și dezvoltarea inteligenței emoționale în cadrul seminarului “Sport Kids“, din primul weekend al „Școlii de dezvoltare personală prin sport”

 Primul atelier, Sport Kids, va avea loc în weekendul 9 -10 iulie și va include o varietate de sesiuni de exerciții cu caracter sportiv, indoor, organizate între copii sau între echipe grupate în funcție de vârste. Pe durata acestor aplicații practice, tinerii participanți se vor antrena fizic, își vor stimula spiritul competitiv, dar își vor dezvolta și abilitățile de coordonare individuală și în grup sau de lucru în echipă.

Astfel, pe lângă mișcare, copiii vor lua parte la exerciții de improvizație sau de dicție, la jocuri specifice emoțiilor sau vor învăța diferite tehnici creative pentru a-și crește gradul de empatie, a dobândi o mai bună înțelegere a emoțiilor prin jocuri și sport sau a se autocunoaște cu ajutorul jocurilor de cunoaștere și al datelor sportive. Spre exemplu, cei mici vor juca „hoții și polițiștii”, „tricoul” sau „sardinele”, învățând, în cadrul acestor aplicații, să lucreze împreună pentru a-și îndeplini obiectivele, să găsească cea mai eficientă și creativă soluție la o problemă dată sau vor învăța care sunt rolurile pe care le pot lua într-un grup.

În plus, pe durata exercițiilor, copiii vor avea ocazia să se familiarizeze cu diferite echipamente sportive ce vor fi puse la dispoziția lor de către organizatori.

Atelierele sportive ale „Școlii de dezvoltare personală prin sport” se vor desfășura în perioada 9 iulie – 7 august 2016, în fiecare sâmbătă și duminică între orele 11.00 – 17.00 și se vor concentra, de fiecare dată, pe o altă tematică. Astfel, pe lângă seminarul „Sport Kids”, vor mai urma atelierele: „Nutri-Sport”, „Dinamic-Fit”, „Jocuri de mișcare Dinamic Kids” și „Eu”.

Accesul la eveniment se face gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

 Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Bianca Damian, Senior Public Advisor, The Public Advisors: bianca.damian@publicadvisors.ro/ 0733 300 777

Corina Olteanu, Group PR Manager, NEPI: colteanu@nepinvest.com/

0730 202 283

Distribuie acest articol Oficial Media
Share