Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dr. Răzvan Constantinescu: Liviu Dragnea a denunțat dictatura medicală și sunt alături de el

Medicul Răzvan Constantinescu a transmis, pe pagina de social media, un mesaj legat de măsurile luate în timpul pandemiei de covid 19, care nu mai au nicio legătură cu sănătatea, așa cum se vede cu ochiul liber, ci cu dictatura, cu un totalitarism și un control asupra populației.
În plus, Răzvan Constantinescu a mai precizat că se alătură fostului lider social-democrat, Liviu Dragnea, care, la rândul său, susține că actuala guvernare se aliază ”trendului” de la nivel mondial și ”introduce dictatura și legiferează tăierea drepturilor și libertăților cetățenilor români!”

Răzvan Constantinescu: ”Din clipa în care Liviu Dragnea a denunțat explicit dictatura medicală, eu nu pot fi decât alături de el. Și voi alături de mine”

SUNT ”CONSPIRAȚIONIST”?
Din clipa în care poliția a început să tragă în oameni, iar regiuni întregi au fost decuplate de la internet, totul a devenit clar: suntem în război! Și mulți dintre noi v-am vorbit despre lucrurile astea de mult timp.
Din clipa în care Liviu Dragnea a denunțat explicit dictatura medicală (link în primul comentariu), eu nu pot fi decât alături de el. Și voi alături de mine.” a scris Răzvan Constantinescu pe pagina sa de facebook.
Acesta a făcut referire la ultimele conflicte dintre autorități și populație, din Australia, după ce poliția a spart un miting organizat la Melbourne în condiții de lockdown, fugărindu-i pe protestatari și trăgând în ei cu proiectile de cauciuc. Pe lângă faptul că le-au încălcat cetățenilor dreptul fundamental la libertatea întrunirilor, este greu de înțeles de ce polițiștii trag în niște oameni care fug de ei și nu spre ei.
Reamintim că și liderii din actuala guvernare vor să implementeze în România certificatul verde, și pe 22 septembrie, Senatul a votat Ordonanța de Urgență 68/2021, care va impune pașaportul sanitar pentru accesul la o ”viață liberă”, așa cum era înainte de pandemie. Urmează să aibă loc și votul de la Camera Deputaților, for decizional în acest caz.
Votul pentru pașaportul sanitar covid-19 a fost următorul:
  • PNL-USR-UDMR au votat pentru 45 voturi
  • Senator independent Diana Iovanovici-Șoșoacă a votat împotrivă
  • AUR a votat împotriva
  • PSD 45 de senatori- abținere

Liviu Dragnea: ”PNL – USR PLUS – UDMR și PSD introduc dictatura și legiferează tăierea drepturilor și libertăților cetățenilor români!”

”Constituția României este încălcată prin simple Hotărâri de Guvern, după cum dictează interese meschine de moment ale unor trădători pentru care sănătatea cetățenilor nu este decât un pretext.
Certificatul digital este impus în România prin Hotărâre de Guvern! De când Constituția țării este modificată printr-o Hotărâre de Guvern?
Senatul României aprobă înrobirea românilor și instigarea la dușmănie și marginalizarea cetățenilor nevaccinați.
Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de Urgență 68/2021, care stabileste ca Certificatul digital, să fie introdus în România prin Hotărâre de Guvern, a fost votat în Senatul României.
Doar 11 senatori au fost împotrivă, 86 nu s-au opus (45 de la putere au votat “pentru”, 41 de la PSD s-au abținut).
Senatul Romaniei trebuie să publice lista nominală a acestui vot!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina de facebook.

Fostul lider al PSD a anunțat acum câteva zile, lansarea unui nou partid Alianța pentru Patrie. Formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă“, a spus Liviu Dragnea în timpul unei emisiuni tv.

Citește și:

Crezi un preot neurochirurg renumit în America și în România care spune NU v@Xinului, NU RESTRICȚIILOR? Sau crezi un politician care minte cum respiră și care este plătit să instaureze controlul și sclavia

Colonel Florin Șinca: Nebunii au pus mâna pe cârmă, Titanicul se scufundă, iar orchestra cântă!

Judecătoarea Dana Gîrbovan: ”Decizia vaccinării trebuie să fie una personală, nu a statului”

Proteste violente în lume! Pașaportul Covid scoate oamenii în stradă

Află cine a semnat tratatul pentru noua dictatură medicală. În termeni dulci, teroarea se numește ”Noua Arhitectură Internațională a Sănătății”. Oficial Media – Ziar pentru Drepturi și Libertăți

Renumitul neurochirurg Ștefan Mindea spune că trebuie ”să ne opunem clar dictaturii medicale”

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Victimele Vaccinurilor Covid au ieșit în strada la New York. ”Câți trebuie să mai moară ca să vă opriți?!”

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share