Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Renumitul neurochirurg Ștefan Mindea spune că trebuie ”să ne opunem clar dictaturii medicale”

Părintele Ștefan Mindea, neurochirurg de renume internațional, a participat la protestul de la Constanța împotriva vaccinării obligatorii, spunând că statul nu poate să impună vaccinarea și nici permisul sanitar, fiind esențial ca românii să se împotrivească dictaturii medicale.

Ștefan Mindea

Părintele Ștefan Mindea a subliniat că trebuie respectată și dorința oamenilor care nu doresc să se vaccineze, a celor care au dubii, a celor care au studiat și părerile oamenilor de știință care sunt cenzurați.

„Este foarte important să înțelegem că este un lucru ca statul să recomande ceva și este alt lucru să impună ceva. Când statul începe să impună anumite lucruri noi, ca și oameni, dăm libertatea noastră în mâna statului. Eu, personal, am mai mare încredere ca să pot eu să decid sau dumneavoastră să decideți ce este mai bine sau ce este mai rău pentru sănătatea dumneavoastră, pentru sănătatea familiei dumneavostră. Cred că fiecare dintre noi suntem maturi și putem să ne asumăm această decizie. Sunt decizii foarte personale, sunt decizii medicale. Nu se poate nega faptul că există anumite riscuri și fiecare din noi când facem ceva ne asumăm riscuri. Nu există ceva în viața noastră care să facem fără consecințe și acest lucru este valabil și în ceea ce privește sănătatea. Când luăm o decizie de sănătate, trebuie să ne asumăm acest lucru și, dacă avem consecințe majore- la noi, la sănătatea noastră sau a copiilor noștri- statul nu are cum să vină să ne dea un copil sănătos, o mamă sănătoasă, un unchi sănătos. Este absurd să se ia această decizie în numele nostru, ca și cetățeni. Noi trebuie să ne opunem. Am venit în seara aceasta ca să ne opunem clar unei dictaturi medicale”, a spus părintele Ștefan Mindea.

Sâmbătă și duminică, oamenii au protestat, la Constanța, împotriva permisului sanitar și a vaccinării obligatorii. Astfel de proteste sunt anunțate și pentru București, sâmbătă, 2 octombrie, începând cu ora 16 în Piața Victoriei și 17.00, în Piața Universității.

Citește și:

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Victimele Vaccinurilor Covid au ieșit în strada la New York. ”Câți trebuie să mai moară ca să vă opriți?!”

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share