Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cosmin Bozieru: Transportul public în comun și nevoia de zonă metropolitană în Târgoviște

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România pentru funcția de primar al muncipiului Târgoviște, a spus în cadrul unei conferințe de presă, faptul că proiectul pe transport public, care urmează să fie implementat la nivelul orașului, a fost gândit prost, deoarece ”locuitorii comunelor limitrofe vor trebui să coboare la marginea orașului din autobuzele cu care vor să vină în centrul orașului și să se urce într-un autobuz al municipalității”.

Liderul PRO România a mai spus că viziunea formațiunii din care face parte este una legată de extinderea muncipiului la o zonă metropolitană, astfel că este necesară o colaborare unitară a unităților administrative și în problema care ține de transportul public în comun.

Declarații pe larg:

”Știți foarte bine că urmează să fie în faza de implementare cel mai mare proiect pe care l-a avut Târgoviștea în ultimii 30 de ani, sunt 180 milioane de lei legate de achiziția de autobuze hibrid Mercedes Benz și de reabilitarea anumitor trasee. Lăsând la o parte că suntem printre ultimele municipii care nu au implementat acest proiect, gândiți-vă că atunci când va fi implementat, locuitorii comunelor limitrofe vor trebui să coboare la marginea orașului din autobuzele cu care vor să vină în centrul orașului și să se urce într-un autobuz al municipalității. Mi se pare că a fost gândit foarte prost. Trebuia să stăm la masă cu reprezentanții unităților administrativ teritoriale din jurul Târgoviștei și să gândim un proiect împreună.

Cosmin Bozieru: ”Trebuie să ne concentrăm pe Zona Metropolitană a Târgoviștei”

Știți foarte bine, Pro România are ca principal obiectiv zona metropolitană. Să dezvoltăm o zonă metropolitană. Cum poți să dezvolți așa ceva dacă tu nu stai la masă cu ceilalți primari sau reprezentanți ai primăriilor din jur? Eu știu, cât am fost în cadrul primăriei, că a existat deschidere din partea lor, au venit de foarte multe ori la primăria Târgoviștei și ne-au spus chiar pe această problemă cu transportul public în comun, hai să gândim unitar, să gândim ca pe o Târgoviște mare cum o gândim noi în viitor, hai să gândim zonele unde putem dezvolta industrial, unde putem dezvolta rezidențial, însă nu am găsit înțelegere.

Primarii comunelor limitrofe au venit la primăria Târgoviște, au fost discuții și la CJ, a fost o discuție intermediată dacă țin bine minte chiar de președintele CJ atunci, dar primăria Târgoviște a fost fermă pe poziție și a spus că transportul public în comun este numai pentru târgovișteni. Mi se pare un lucru inacceptabil, dacă vrei o Târgoviște europeană, să o dezvolți ca principal centru cultural, social și economic din regiunea Sud Muntenia, atunci trebuie să o gândești ca pe o Târgoviște mare cu 200.000 de locuitori, așa cum o vedem noi în următorii 10 ani de zile.” a declarat Cosmin Bozieru.

(Minutul 4.34)

Citește și:

Cosmin Bozieru Primar pentru Târgoviște

Cosmin Bozieru si Bogdan Isbășescu: “Educația prioritară, nu doar în campanie electorală!”

Cosmin Bozieru: Este timpul să trimitem acasă accidentele democrației care vremelnic ocupă anumite scaune

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România la funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Cosmin Bozieru: ”Viziune, nu doar dungi pe asfalt”, declară candidatul Pro România la Primăria Târgoviște

Cosmin Bozieru, Pro România – Vești bune pentru copiii cu nevoi medicale din Târgoviște

Proiecte pentru municipiul Târgoviște – Cosmin Bozieru, Pro România Dâmbovița

Cosmin Bozieru: ”Înainte de a și le asuma cineva, ele au fost coordonate de mine”

Cosmin Bozieru: Stadionul Eugen Popescu, 36000 mp irosiți în inima orașului

Cosmin Bozieru, PRO România Dâmbovița – Târgoviștea vrea parcări

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița; CMF 21200010

Distribuie acest articol Oficial Media
Share